Nicolae Zaharia, Georgian Tarnacop si Vasile Botomei, scosi din sondaj. Unde se duc voturile lor?

Astazi, Nicolae Zaharia a primit raspunsul final privind candidatura lui la Primaria Bacau. Tribunalul i-a respins recursul, ca nefondat. Sambata, aceeasi decizie au primit-o si Georgian Tarnacop si Vasile Botomei. Chiar daca nu mai pot candida la functia de primar, ei inca mai au un cuvant de spus prin sustinatorii lor. Toti trei au avut un mesaj impotriva actualului primar Romeo Stavarache. Deja contracandidatii actualului primar se gandesc sa-i atraga de partea lor. Procentele celor trei, adunate la un loc, erau in sondajele oficiale intre 10% si 15%.

In sondajul de pe www.ziaruldegarda.ro, deschis publicului din data de 25 aprilie, candidatii respinsi au avut urmatoarele voturi/procente: Nicolae Zaharia-Independent (13%, 63 Votes), Georgian Tarnacop-Independent (8%, 36 Votes), Vasile Botomei-Pro Demo (3%, 15 Votes). De mentionat ca atat Nicolae Zaharia, cat si Georgian Tarnacop au avut campanii online foarte bine sustinute. Voturile lor de pe site (114) sunt anulate, iar numarul total de votanti a fost redus corespunzator.

4 Comentarii

  1. Andrei spune:

    Eu cred ce primii doi au fost doar niste pioni in campania lui Sechelariu. Sa fim seriosi, Seche poate fi numit in multe feluri… dar independent?…
    Mai mult ca sigur strategia a fost un castig de imagine prin teatru, ca apoi sa le fie respinse candidaturile si sa tipe si sa urle ca le pune piedica Stavarache.
    E clar ca si fostul si actualul si-au scos armatele de dracusori in fata…

  2. uneperistu' spune:

    Toate voturile se vor duce la Dl. Presedinte Adrian Mironescu, viitorul primar al Bacaului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com