Cupa ”Sf. Maria” la caiac

La Insula de Agrement din Bacau s-a desfasurat ieri cea de-a doua editie a Cupei „Sf. Maria“ la caiac, competitie organizata de Centrul Regional de Ecologie. De la primele ore ale diminetii, s-au desfasurat probele individuale de viteza si rezistenta.

Cei mai bine pregatiti s-au dovedit a fi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU). Pe locul doi s-au clasat sportivii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi, pe locul trei, jandarmii de la Gruparea Mobila, iar pe ultimul loc, politistii de la Inspectoratul de Politie al Judetului Bacau, care au acumulat doar 4 puncte. „A avut loc si o proba de departajare, deoarece echipele erau la egalitate de puncte, de 8, respectiv 4 puncte“, a spus Sergiu Solomon, coordonator al CRE Bacau.

S-au antrenat o saptamâna

Sportivii care au participat la competitie au avut la dispozitie, pentru antrenament, caiacele doar în ultima saptamâna. „Editia din acest an a fost mai buna ca prima, deoarece în cursa au intrat si jandarmii de la IJJ Bacau“, a mai spus Solomon.
Participantii au primit câte o diploma, iar câstigatorii au obtinut o cupa. La final, atât jandarmii, cât si pompierii, veniti cu familiile, s-au bucurat de ziua libera

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com