Cupa X-Cape Bacau si Motor Bikers Party 2013

Clubul sportiv  X CAPE  Bacau,  in colaborare cu Asociatia Motociclistilor MOLDAVIA BIKERS, organizeaza in  perioada   24-26 mai 2013 un weekend  moto la Centrul Expozitional Cancicov. Parteneri pentru buna organizare a manifestarii sunt Consiliul Judetean Romeo Stavarache a dat startul X-CAPEBacau, Consiliul Local Bacau, Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau. Totodata, Cupa  X-Cape Bacau si Motor Bikers Party 2013 va beneficia de sprijinul logistic al Directiei Silvice, al Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau, al Inspectoratului Judetean de Jandarmi dar si al Politiei Locale.

„In cadrul acestui eveniment sunt invitate sa participe toate cluburile de motociclisti din tara iar ca invitati speciali si-a anuntat participarea clubul  HOG BUCURESTI (clubul detinatorilor de motociclete Harley Davidson). Programul evenimentului este impartit pe doua directii: sportiv si divertisment.  Pentru partea sportiva, clubul  X Cape Bacau a pregatit o competitie de Hard Enduro, pe un traseu de circa 60 km, destinata tuturor sportivilor de enduro , competitie la care se vor acorda premii substantiale , cupe , diplome. Aceasta competitie se va desfasura pe durata a doua zile, respectiv 25-26 maiPentru partea de divertisment, organizatorii au pregatit un spectacol de cascadorie pe doua roti cu un invitat din strainatate ,concerte , concursuri distractive si o petrecere speciala in seara de 25 mai, in incinta centrului expositional, unde ziua va functiona o expozitie moto.Din palmaresul competitiilor si evenimentelor organizate de clubul  X-Cape Bacau de pana acum, amintim:

2008 etapa nationala enduro

2009 etapa nationala enduro

2010  etapa nationala enduro + Cupa Ionut Ardeleanu  + moto bykers party 2010

2011 etapa europeana +  Cupa Ionut Ardeleanu

2012 etapa nationala enduro  + Cupa Ionut Ardeleanu

Vezi dfetali pe  http://www.motoxcape.ro

Asociatia motociclistilor Moldavia Bikers Bacau  a organizat 9 editii Motor Bykers Party din 2001 pana in 2009 , editii ce au fost un succes national“, se arata in comunicatul organizatorilor.Marsul motociclistilor-Zilele Bacaului (galerie foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com