Cumpara ambalajul dorit online. Proiectare, imprimare si producere a capacelor si a cutiilor de carton ii

Oferta portalului de vanzari All In Packaging (Toate in ambalaj) acopera necesitatile de zi cu zi ale oricui. O gama variata de ambalaje, de plastic, ecologice, din hârtie, sunt puse la dispozitie pe acest portal care se adreseaza deopotriva celor care fabrica, comercializeaza sau sunt clienti care au nevoie de un anumit ambalaj.

Prin intermediul portalului All In Packaging, comerciantii sau producatorii de ambalaje pot lua contact direct cu cumparatorii mici sau cei mari, care au nevoie de cantitati importante. Inregistrarea este simpla, trebuie sa va indicati numai informatiile legate de produs si stoc. În acest fel, produsele vor fi afisate pe platforma online, vor fi pe piata, beneficiind de avantajele sistemului de vanzare si marketing All In Packaging.

”Cu ajutorul All In Packaging puteti gasi cele mai optime ambalaje pentru produsele dumneavoastra, puteti alege din mai multe mii de oferte de produse de ambalare ca flacoane, capace, dozatori, tuburi, cutii de carton si alte ambalaje, sau puteti cere proiectarea de ambalaje speciale.

Cu ajutorul serviciilor noastre va puteti realiza ideile unice de ambalare si puteti comanda împreuna cu ambalaj, etichetare si umplere.”, se precizeaza pe portalul All In Packaging.

Spre exemplu, pentru alegerea unui capac se va tine cont de caracteristile si functiile produsului care este depozitat (ambalat). Pentru capacele capabile de distribuire, trebuie luata în considerare vâscozitatea produsului si dimensiunea deschiderii flaconului.

Pentru materialele acide si corozive este deosebit de important sa alegeti materialul potrivit pentru capac, pentru a evita neplacerile. ”În gama noastra de produse puteti gasi capace cu deschidere flip-open, disc top, push pull, masurare, picurare si clatire din plastic sau metal. Pentru anumite produse ar putea fi important sa folositi un capac detasabil sau protejat pentru copii”.

Este suficient sa survolati portalul care pune laolalta cererea si oferta de ambalaje. In cazul fiecarui produs este mentionata cantitatea acestuia, disponibilitatea din stoc dar si termenul de livrare la client.

Totodata, o buna parte din produse se gasesc si pe stoc, fie ca este vorba de dozatori, recipiente, capac, de pungi si ambalage ecologice sau de livrare de materiale cosmetice sau pur si simplu de etichete, picuratori  sau alte accesorii.

Pentru cei care doresc sa personalizeze un ambalaj este disponibil si un serviciu de imprimare si tiparire a imaginilor/ textului pe acest ambalaj. Mai mult, exista o sectiune unde, la comanda, poate fi produsa orice cutie, in functie de necesitatile si dorinta clientului.

Producerea si fabricarea cutiilor de carton

All In Packaging ofera toata gama de servicii, de la proiectare, pana la productia cutiilor de carton, in orice dimensiune si cantitate de care aveti nevoie, pentru ambalarea produselor.

Se realizeaza o evaluare exacta a nevoilor clientului, in care se stabilesc dimensiunile casutei dorite (adancimea, latimea, inaltimea), produsul clientului si nevoile acestuia.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com