Cum ar putea arata Piata Centrala din Bacau. Poze in premiera

În perioada asta se proiecteaza modernizarea Pietei Centrale din Bacau. Investitia este gandita pentru punerea in valoare a zonei din punct de vedere estetic si pentru o mai buna functionalitate a spatiilor in care vand producatorii si comerciantii la tarabe.
In poze apare si un turn cu ceas iar actualele spatii unde se vand haine si produse vor fi incluse intr-o zona in care va fi realizat si un etaj. Chiar daca bugetul prognozat pentru aceasta investitie nu este unul mare ( de ordinul sutelor de mii lei), modernizarea va crea o suprafata mai mare de expunere, prin urmare, mai multe taxe colectate la bugetul municipiului Bacau.
Dupa perioada 2012-2016, cand o buna parte din proiectele de mari dimensiuni ale fostei administratii s-au blocat (2012- Spitalul Municipal Bacau, 2015 Insula de Agrement, s.a.), pe fondul unor probleme de ordin legal si de proiectare, noua administratie a reusit in ultimul an sa reporneasca proiectarea si licitatiile pentru toate obiectivele. Modernizarea la Insula de Agrement ar putea fi gata la finalul anului 2018 iar la Spitalul Municipal cel mai optimist termen ar putea fi 2020.
In plus, sunt realizate noi proiecte, unele de anvergura, pentru infrumusetarea orasului. In plan sunt prevazute noi parcuri, asfaltarea de strazi de la periferia orasului s.a.

Un comentariu

  1. Musceleanu Anatol spune:

    Foarte frumos! Dar din pacate pe linga Vasion peste drum de piata centrala sunt niste gradini urite care duc in derizoriu toate blocurile frumos vopsite .
    Chiar inainte de modernizarea pietii ,trebuie rezolvate cumva acele gradini lasate in paragina si care fac uritenia Bacaului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com