Concert extraordinar „Nume Noi”

„Nume Noi”, adica Serghei Musat, Tiberiu Bancila si Lucian Rusu au concertat vineri, 29 aprilie, la Sala Ateneu din Bacau. Cele mai cunoscute refrene romantice au fost puse pe scena, intr-o interpretare de exceptie, cu ajutorul saxofonului, tobelor si clapelor. Concertul „Saxofonul Romantic” a fost facut in scop caritabil, pentru ajutarea copiilor talentati proveniti din familiile defavorizate. Au fost alaturi, prin donatii, pentru implinirea scopului, bacauanul Cristi Manolache, liderul conservatorilor din municipiul Bacau dar si Trustul Desteptarea.

„Ma bucur ca acest prim concert al Asociatiei „Nume Noi” a fost bine primit de public. In afara genului romantic, vom incerca sa aducem publicului si piese din zona jazz-ului clasic”, ne-a declarat Serghei Musat.

 

Asociatia „Nume Noi” intentioneaza sa atraga si alti artisti si instrumentisti ai muzicii clasice. „Vreau sa venim cat mai mult in intampinarea preferintelor publicului.  Este minunata muzica simfonica, dar prin jazz, muzica romantica putem sa atragem un public mai numeros”, a mai spus Serghei Musat.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Un comentariu

  1. Catalina spune:

    Un spectacol deosebit. Ar trebui sa se organizeze astfel de evenimente mai des. Felicitari si succes Asociatiei „Nume Noi” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com