Leaders School, pentru instruirea viitorilor conducatori

Mai sunt doar doua zile pentru inscrierea in programul Leaders School 7, actiune care se va desfasura sub “Inaltul Patronaj” al Principelui Radu al Romaniei, in perioada 3-9 aprilie, la Poiana Brasov. La cursuri vor fi selectati 30 de participanti, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, care vor fi alesi in urma unei selectii riguroase realizata la nivel national. Cursurile urmaresc formarea de lideri prin dezvoltarea de abilitati, pe trei directii: leadership personal, leadership unu-la-unu si leadership-ul echipei. “Cei care îsi doresc sa ia parte la Leaders School alaturi de un grup de tineri elitisti, se pot înscrie pe www.leadershipschool.eu, si tot aici pot gasi mai multe informatii despre cum sa acceseze bursele. Data limita este 23 martie”, a precizat Alexandra Bideaua, responsabil cu imaginea la Fundatia Leaders.

Pentru a suplini lipsurile sistemului educational traditional din România care nu corespunde cerintelor pietei si lumii afacerilor, companiile aleg sa investesca în educatia celor care le vor deveni în viitor angajati sau parteneri si le asigura accesul la programe de dezvoltare a abilitatilor de leadership. “Romtelecom, Adobe România, Coca Cola Hellenic si UniCredit Tiriac Bank ofera burse partiale si integrale la Leaders School 7 tinerilor de elita pasionati de ceea ce fac, care au curajul sa îsi urmeze idealurile, stiu ca de ei depinde schimbarea si sunt constienti ca pentru a deveni lider este nevoie de timp, dorinta si determinare”, a mai apreciat Alexandra Bideaua. O treime din participantii Leaders School 7 vor beneficia de sustinere financiara pentru participarea în program si vor avea ocazia sa transforme teoria în practica si sa înteleaga rolul leadership-ului. Educatia face parte din principalele directii ale strategiei de responsabilitate sociala ale acestor companii orientate spre dezvoltare si inovatie si astfel, prin intermediul Leaders School, ele ajuta la dezvoltarea viitoarei generatii de tineri lideri ai României.

Formatorii vor fi lideri, autoritati in domeniu

Cursurile vor fi sustinute de specialisti, oameni de cultura, reprezentativi la nivel national. Lista vorbitorilor prezenti în cadrul programului include nume precum: Academicianul  Constantin Balaceanu-Stolnici; Dan Pascariu, Presedinte UniCredit Tiriac Bank; Alexandra Gatej; Marius Ghenea, Presedinte PC Fun; cantaretul Alexandru Andries, Crenguta Rosu, Managing Partner DC Communication; Rares Manolescu, Senior Trainer Human Invest; sensei Cristian Laiber; Irina Anghel, Partener Fondator Law Office of Irina Anghel; Simona Baciu, Fondator si Managing Director International School of Cluj; Anca Georgescu, Director Executiv Resurse Umane Romtelecom, s.a.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com