British Council si CCD Bacau, parteneri pentru educatie

British Council si Casa Corpului Didactic (CCD) din Bacau organizeaza in urmatoarea perioada un pachet de cursuri si seminarii, pentru aprofundarea limbii engleze.

In cadrul acestui proiect sunt incluse opt module de curs:  Creative writing; Events management; Teaching Young Learners through songs; Getting Ready for Teachers’ Exams; Mentoring; NLP for teachers; Teaching young learners; Steps To Success. Cursurile se concentreaza pe metodologia de predare, pe competentele de invatare, pe constientizarea participantilor in legatura cu evaluarea lucrarilor scrise si orale de performanta si totodata ofera sfaturi pentru profesori despre diferite tipuri de activitati de predare, cu scopul utilizarii acestora in clasele terminale. In acelasi timp, se vor aduce in discutie si aspecte referitoare la tehnici moderne, care pot determina imbunatatirea performantelor elevilor, incurajând totodata participantii sa impartaseasca propriile lor idei despre pregatirea elevilor pentru examenele finale de certificare lingvistica. La sfârsitul fiecarui modul cursantii vor primi un certificat eliberat de British Council si C.C.D. Bacau, cu valabilitate nelimitata si care atesta abilitatile si competentele lor in pregatirea candidatilor, elevi, cu scopul obtinerii atestarii Cambridge. Aceasta reprezinta o importanta si necesara atestare lingvistica a celor care vor sa studieze, sau sa lucreze, in tari in care limba engleza este limba de comunicare.

Cursurile se vor desfasura la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Bacau, fiind coordonate de Anca Rafiroiu, inspector scolar de specialitate si de profesorul metodist Mirela Cojocaru.” “Consideram ca acest pachet de formare este in acelasi timp oportun si inedit. In ultimii ani am sesizat un interes sporit din partea colegilor nostri pentru asemenea activitati, deoarece predarea limbilor straine, in special a limbii engleze, constituie un demers didactic dificil si permanet supus schimbarii. Totodata ne onoreaza si ne bucura colaborarea cu British Council”, ne-a declarat Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic Bacau.

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com