Colaborare stransa intre politistii din Bacau si Perugia

Astazi, 21 septembrie 2012, prefectul Claudiu Octavian Serban a primit vizita delegatiei politiei din provincia Perugia, Italia, condusa de colonelul Caputo Giuseppe. Intalnirea s-a produs in contextul derularii unui proiect international, de cooperare la nivelul Asociatiei Internationale a Politistilor din care fac parte 64 de state din întreaga lume, proiect bazat pe principiul asigurarii de servicii prin prietenie ce cuprinde activitati pe plan intern si international în domeniul culturii, artelor, sportului si la nivel profesional. Deja Sectia Româna dezvolta relatii de prietenie cu sectiile din Franta, Lituania, Cipru, Turcia. Asociatia Internationala a Politistilor – regiunea 1 Bacau este condusa de  comisarul sef de politie Ionel Mirica.

„Delegatia italiana din provincia Perugia este prezenta la Bacau pentru un schimb intercultural si profesional cu Politia judetului Bacau, în obiectivele proiectului fiind cuprinsa si întâlnirea cu oficialitatile locale. Alaturi de colonelul Caputo Giuseppe, la întâlnirea cu prefectul judetului Bacau au fost prezenti si maresalul Brunelli Alessio si locotenentul Santi Carlo, precum si sefii Inspectoratului Judetean de Politie Bacau, comisar sef  Oprisan Vasile si comisar sef Ionel Mirica“, a precizat Carmen Cioltan, directorul Cancelariei Prefectului.

Prefectul Claudiu Octavian Serban i-a asigurat pe italieni de tot sprijinul si suportul Institutiei Prefectului Bacau pentru realizarea unui schimb de experienta benefic, în avantajul deopotriva al românilor de pe teritoriul Italiei si al italienilor de pe teritoriul României,  în particular dar, în egala masura, în avantajul tuturor cetatenilor bacauani si perugieni. „Prefectul Claudiu Octavian Serban si-a exprimat convingerea ca, desi sunt unii politicieni care se folosesc de elementele negative privind si cetatenii români certati cu legea, aceasta nu va defini relatia Bacau – Perugia, România – Italia“ se mai arata in comunicatul Institutiei Prefectului Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com