Cine este premierul dorit de Casa Alba, dupa alegerile prezidentiale ?

scris de Valentin Vasilescu

Într-o colonie americana precum România, guvernatorul este numit pe viata. Nu conteaza ca i se termina mandatul si nu mai poate candida la presedintie, jocurile fiind facute la Washington, guvernatorul ramâne conducatorul de facto al coloniei.

sursa foto http://www.edituradaksha.ro

sursa foto http://www.edituradaksha.ro

Secretul unei cariere de succes în România, în toate domeniile, îl reprezinta turnatul viteza la agentii speciali ai ambasadei SUA de la Bucuresti, asa cum o demonstreaza telegramele WikiLeaks. Acestea fiind sinteze ale miilor de transcrieri de tip note informative, date de persoane de prim rang din toate partidele politice, din conducerea Justitiei, a Armatei, Internelor, analisti politici, jurnalisti consacrati si importanti oameni de afaceri:

http://romanian.ruvr.ru/2013_03_28/Secretul-unei-cariere-de-succes-in-Romania-Si-reversul-medaliei/

Privita din aceasta perspectiva, mascarada de pe scena politica, menita sa ridice cota de audienta a televiziunilor, care se deruleaza de câteva luni si care va continua pâna la anuntarea câstigatorului alegerilor prezidentiale, are deja un învingator dinainte desemnat. Numele lui fiind Traian Basescu.

???????????????????????????????Singurul lucru bine pus la punct pe care-l mai are PDL la ora actuala este masinaria organizatorica, la fel buna ca si cea a PSD. „Alba ca zapada”, special creata pentru salvarea viitorului politic al lui Traian Basescu, despre care vorbea în urma cu câtiva ani consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, a adunat la alegerile europarlamentare, în afara celor 12,3% ale PDL-ului, un pic peste 18 % ( PMP 6,2%, PP-DD 3,67%, PRM 2,7 %, Forta Civica 2,6 %, PNTCD 0,89%, Noua Republica 0,27% ). Care este liantul care a adunat sub o singura caciula acest conglomerat pestrit ? Doar serviciile de informatii românesti sunt în masura sa raspunda la aceasta întrebare.

Iesirea de la guvernare a PNL si ruperea USL ramâne un mister la fel de mare ca si personajul care a gândit înfiintarea acestei aliante, ca o supapa de refulare, într-un moment în care românii ar fi fost dispusi sa mature pe jos cu întreaga clasa politica. Urmatorul pas al PNL a fost facut dupa întoarcerea lui Crin Antonescu de la Washington si a parut o consecinta a ordinelor primite de la americani. El a constat în scoaterea PNL din grupul liberalilor europeni, afilierea lui la grupul popularilor si initierea reunirii prin absorbtie a PNL cu PDL, în vederea crearii unei „Drepte Unite”.

Cele 15 % ale PNL adaugate la peste 30 %, cât însumeaza PDL si satelitii sai, fac 45 %, fata 37,60%, cât a obtinut Alianta PSD-UNPR-PC. Asadar, la nivelul electoratului captiv al partidelor, Dreapta Unita pare vehiculul cel mai potrivit pus la dispozitia lui Traian ???????????????????????????????Basescu, dupa ce acesta nu va mai fi presedintele României. Marul otravit al lui Traian Basescu este Dan Diaconescu, care nu se stie prin ce pârghii ( ale SRI probabil ), pare sa-l fi hipnotizat pe Liviu Dragnea, PPDD devenind un fel de partener la guvernare al PSD. Spre deosebire de electoratul altor partide, din cele 15 % ale PPDD din toamna lui 2012, 11 % au migrat grupat la PSD, unde s-au regasit si la alegerile europarlamentare. Odata reluata emisia propagandistica a televiziunii PPDD, surogatul omului din popor numit Dan Diaconescu e capabil sa le promita românilor toate minciunile de pe planeta, spunându-le ceea ce vor ei sa auda, ca sa uite de Rolls Royce, iahtul, elicopterele, vilele si sutele de milioane de euro, picate din cer în conturile sale. Asa cred eu ca si-a propus Traian Basescu, ca la alegerile prezidentiale, prin DD, sa mai adauge zestrei Dreptei Unite înca 10-11 %, ciupite de la PSD.

foto Ziarul de Garda

foto Ziarul de Garda

Ca lucrurile sa fie si mai clare, Crin Antonescu a renuntat la a mai candida la prezidentialele care vor avea loc peste sase luni, când toate calculele de probabilitati îl dadeau ca si calificat în turul doi. Nominalizarea drept candidat la alegerile prezidentiale din partea Dreptei Unite a lui Mihai Razvan Ungureanu, Elena Udrea, Catalin Predoiu sau Klaus Iohannis e o simpla gluma, întrucât înseamna esec garantat 100 %, indiferent câte procente ar avea în spate aceasta alianta. Flerul meu de om trecut prin menajeria politica româneasca îmi spune ca Mugur Isarescu va fi candidatul Dreptei Unite si noul presedinte al României ca si-a jucat cu mult talent rolul de personaj cheie în subminarea economiei nationale si merita.

http://romanian.ruvr.ru/2013_12_10/Ce-legatura-are-Mugur-Isarescu-cu-RoSia-Montana-1966/

 

pumnul lui pontaMai nou, se afirma ca si asupra lui Victor Ponta se fac presiuni de la Whisky Hotel ( White House- Casa Alba ) pentru a-i ceda pozitia de candidat alAliantei PSD-UNPR-PC, eternului looser, Mircea Geoana. Daca Ponta accepta, exista posibilitatea ca Isarescu sa iasa presedinte din primul tur. Si misiunea lui Isarescu, primita de la Whisky Hotel,este aceea de a-l numi pe Traian Basescu premier al României, trimitând PSD-ul în opozitie.

Ministerul Internelor condus de generalul Gabriel Oprea ( fost ministru al Apararii în guvernele basiste din perioada 2009-2012 ), secondat de generalul procuror Ilie Botos (scolit si atestat de celebrele forte speciale americane „Delta Force”), are un rol cheie în organizarea si supravegherea desfasurarii alegerilor prezidentiale. Daca „Interesul national” identificat cu interesul personal al lui Oprea o cere, unde au mers trei re-evaluari din partea lui Traian Basescu, merge si a patra.

Comparând emisiunile Antenei 3 care au precedat referendumul de demitere a lui Traian Basescu din 29 iulie 2012 cu cele de dupa alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, observam ca cei mai vehementi critici ai presedintelui si-au rarit aparitiile virând „deontologic” spre televiziunile basiste. Ar surprinde pe cineva sa-l vada pe colonelul „Ericsson” Bogdan Chireac aplicând metoda Ion Cristoiu pentru a se transforma peste noapte în lingaul personal al „guvernatorului” ? Potentialul nu-i lipseste daca e sa-mi amintesc doar ca din demascator voluntar la Securitate a presupusilor sabotori NATO care misunau prin Republica Socialista România pâna în 1989, acesta s-a metamorfozat în animator al summitului NATO de la Bucuresti din 2008 si campion al omagierii imaginarelor beneficii aduse României de participarea militarilor nostri, ca trupe de ocupatie NATO în Afganistan.

Singura necunoscuta o reprezinta câte saptamâni sau luni mai dureaza pâna când
„Solutia imorala”, reprezentata de Antenele lui Voiculescu, depune armele si bate palma cu Guvernatorul ? Doar Radu Tudor, prieten la catarama cu bateriile Patriot americane, e „competent” sa faca o astfel de evaluare.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_06_09/Cine-este-premierul-dorit-de-Casa-Alba-dupa-alegerile-prezidentiale-7977/

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

3 Comentarii

 1. Mircea Moise spune:

  Dragi conationali,
  l-am sustinut pe Johannis la alegeri dar nu l-am votat pentru ca nu am mai reusit sa intru la vot. Dar l-am urmarit dupa ce a fost ales asa cum mi-am propus in obiectivele organizatiei VORD pe care am initiat-o. Am postat pe Facebook constatarile mele printre care si niste gafe pe care le facuse Johannis si vad ca le face in continuare. In loc sa se preocupe imediat cu problemele cu ce se confruntau Romanii se ocupa de imaginea lui. Este importanta si aceasta dar Romanii lau votat in primul rand ca sa le imbunatateasca conditiile de trai.
  Concret constat ca in loc sa se duca mai intai la Moscova ca sa trateze deblocarea exporturilor Romaniei si Republicii Moldova catre Rusia, la blocarea carora au contribuit cu succes Basescu, Ponta, Corlaten cat si conducatorii Basarabeni cu declaratiile lor anti Rusesti din timpul crizei Krimeiei si in urma carora au suferit in special exportatorii si producatorii de produse agricole, s-a dus la Washington sa le promita Americanilor ca alocam 2% din PIB ca sa le cumparam vechiturile din armamentul lor. Ca sa ne astupe gura ne-a declarat ca Americanii vor veni in Romania ca impreuna cu noi sa construim arme pentru dotarea armatei Romane. Daca Johannis nu-si mai aminteste ii amintesc eu ca Romania in timpul lui Ceausescu facea concurenta cu marile puteri in exportul de arme avand si specialisti in acest domeniu.
  Problema mare este ca cine se inarmeaza in timpurile noastre acela cauta razboi iar Americanii il cauta de 70 de ani si vor sa ne implice si pe noi. De aceea s-a dus Johannis la Wasington ? Noi nu vrem sa ne inarmam. Noi nu vrem razboi. Razboi inseamna moarte, pentru copii nostri pentru familiile noastre pentru oameni nevinovati. Tara noastra nu are sens si nici nu poate sa lupte impoptriva cuiva. Ceea ce va declara Johannis si ministrul Armatei ca sa ne inarmam ca sa ne aparam este o utopie. Sa ne aliem cu Americanii impotriva Rusilor ne-au spus-o Rusii pe sleau ca in cateva ore ocupa Romania. Sa ne aliem cu Rusii impotriva Americanilor in Romania va fi macelul. Nimeni nu mai scapa din asa un conflict. Pozitia ideala ar fi fost Romania tara neutra. Imtr-un razboi cei care depun armele si ridica steagul alb scapa cu viata, restul se omoara pana la ultimul. Aici nu mai e vorba de patriotism aici e vorba de sinucidere.
  Pe vremea lui Ceausescu aveam legaturi de prietenie cu toata lumea. Din momentul cand Basescu a declarat axa Londra – Wasington si Americanii si-au postat baze militare si inchisori tip Guantanamo in Romania relatiile noastre cu Rusia si lumea Araba s-au deteriorat. Inca nu am ajuns in situatia ca sa fim dusmani dar nu mai este mult daca continuam politica externa din ultimii 10 ani. Romanii care vor sa-si arate eroismul sa o faca iesind pe strazi si maturandu-i pe cei care ne-au condus pana acum si pe cei care de acum inainte fac o miscare gresita. In exterior nu avem motiv nici interes sa ne facem dusmani. Am trait 25 de ani de liniste. Ni s-a urat cumva cu ea? Cine vrea galceava sa se duca in Irak, Libia , Palestina sau chiar in Coreea ca sa vada ce inseamna inarmare.
  Dar era vorba de Johannis caruia nu i-a fost de ajuns ca a participat la marsul comemoral de la Paris dar a trebuit sa mai faca si declaratii antimusulmane si colac peste pupaza sa declare pe Facebook ca este Charlie. Astea putea sa le faca atunci cand se plimba cu bicicleta in mahalaua Sibiului, nu acum cand ne reprezinta pe noi. Noi nu l-am imputernicit sa ne faca dusmani.
  Activitatea sa pupincuristo-americana debordeaza acum dupa ce Romanii si Parlamentul au blocat initiativa BIG BROTHER, Johannis face presiuni asupra parlamentului sa reia discutiile pe aceasta tema pentru a o promova, fara sa ia in calcul exemplul tarilor care au respins aceasta lege. BIG BROTHER nu ne ajuta cu nimic in politica externa pentru ca noi inca nu avem dusmani externi iar pentru dusmanii economici interni sunt sub cheie sute de dosare cu care vor fi ocupati justitia si securitatea tarii inca 10 ani de acum incolo, iar daca vor avea nevoie de ascultari telefonice sau urmariri online sa le ceara judecatorilor ca pana acum. BIG BROTHER ii ajuta pe americani sa ne spioneze si sa aiba controlul legal asupra planetei. Au facut-o si pana acum dar acum vor sa o legalizeze. In aceasta privinta noi vom fi impinsi inapoi cu peste 25 de ani cand esam spionati de SECURITATE, cu cine vorbim, ce vorbim, despre cine vorbim, cu cine ne intalnim, dece ne intalnim, si asa mai departe era controlata toata viata noastra privata. Cand comportamentul nostru nu era pe placul securitatii eram audiati, sicanati, terorozati si in final intemnitati sau chiar lichidati ca sa nu mai avem contact cu lumea din afara. Asa se intimpla si acum in proportii mai mici dar care vor lua amploare pana ce toata planeta va fi controlata si existenta oamenilor va fi decisa de la centru. Pentru cine nu crede aceste inceputuri le dau propriu meu exemplu.
  Activez de cativa ani pe pagina Americana Facebook unde nu am avut ani dea randul probleme. Din momentul cand am infiintat pe aceasta pagina o organizatie care avea obiectivul de a ajuta la indreptarea lucrurilor in Romania dar si controlarea activitatii noului presedinte Johannis am inceput sa am probleme cu Facebook-ul. Cand mi-am exprimat pozitia si am distribuit-o ca eu nu sunt Charlie si respect religiile celorlalti, si cand am participat la niste comentarii anti Americane, mi-a fost blocata pagina prin metode asa zis regulamentare dar incorecte. Dupa ce mi-am deschis alte pagini mi-au fost blocate si acestea, care in cele din urma mi-au fost deblocate pentru ca nu mai aveam decat cativa prieteni noi pe ele. In prezent nu pot sa comunic cu nici unul din prietenii sau grupurile in numar de aproximativ 1000 de pe prima pagina. Cu alte cuvinte am fost bagat la inchisoare une pot sa comunic cu noii mei colegi de celula dar cu lumea exterioara nu. Din ce motiv ? pentru ca am uzat de dreptul meu la libera exprimare.
  Vreau sa mai explic celor care nu stiu sau nu gandesc ce inseamna comunicatiile online. Personal am fost incantat de acest mod de comunicare ce ne da posibilitatea sa comunicam rapid in toata lumea, sa ne usuram activitatile zilnice, sa inlocuim anumite activitati costisitoare si greoaie etc. Aceasta pana cand mi-am dat seama de cea mai efectiva arma im mana celor care o domina. Ganditi-va ca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat o parte din munca noastra cu care ne castigam existenta se face si se va face tot mai mult online. Retributia pentru munca este facuta deja in multe tari online catre banci. Majoritatea bancilor lucreaza online. Platile necesare existentei noastre se fac online.(plata chiriei, a curentului, a intretinerii, a asigurarilor de toate felurile, etc si foarte important cumparaturile necesitatilor zilnice se fac deja online) prezenta la medici si chiar unele tratamente se fac deja online ca si unele cursuri de scoala. Circulatia mijloacelor de transport se face prin satelit deci tot online. Gasirea partenerului de viata se face in prezent si online, etc.etc.etc. Ganditi-va cand toata activitatea noastra se va face online ce putere vor avea cei care sunt la butoanele acestui ONLINE. Acestia vor putea dinpune daca; vom primi de lucru sau nu, vom primi salariu sau nu, vom putea sa cumparam alimente sau nu, vom putea sa ne sa ne tratam de o boala sau nu, etc.etc.etc. daca vom avea dreptul sa traim sau nu.
  Guvernul si parlamentul dupa cum vedeti in ultimul timp ii fac toate mofturile lui Johannis, de aceea pentru a impiedica sa voteze legea BIG BROTHER nu este alta solutie decat sa iesim in strada sa manifestam.
  Completare 07.02.2015. Dupa intalnirea la Moscova la cel mai inalt nivel Presedintele Hollande avertizeaza despre un iminent razboi (pentru ca e constient de asta), Cancelarul Merkel sustine o rezolvare diplomatica a conflictului Ukrainean (pentru ca e constienta ce inseamna un razboi) , Putin neaga un conflict armat (pentru ca e constient ca nu-i face bine), Joe Biden sustine pregatirea unui razboi (pentru ca e constient ca in felul acesta SUA o sa-si mai inoiasca aresenalul si sa iasa din criza) iar Johannis militeaza pentru inarmarea Romaniei (pentru ca e inconstient, si probabil Biden i-a promis un loc in buncarul lui). Cu cine vrea sa se lupte Johannis ? Cu Rusii ? In fotografiile de alaturi poate sa vada Johannis cum va arata Romania dupa un razboi cu Rusii. Daca asta va doriti, stati si uitati-va mai departe la telenovele si la manele.

  Moircea Moise
  Initiatorul si organizatorul organizatiei civile VORD a carei activitate este blocata de Facebook.
  m-moise@t-online.de
  http://informatii-vord.ibk.me

 2. Mircea Moise spune:

  Acest mesaj nu are statutul de campanie electorala conform Legii administra?iei publice locale nr. 215?2001 modificata.

  Stimati conationali

  Sunteti chemati la miscarea patriotica a romanilor si promovarea acesteia in toata lumea, prin care sa ne redam identitatea, mandria nationala, dragostea de patrie, harnicia, corectitudinea, respectul pentru tot ce este romanesc, dragostea si atasamentul fata de conationali, calitati pe care societatea moderna le-a distrus.
  Nu ezitati si intrati in randurile noastre, dati-va osteneala si interesul pentru a fi patrioti, sa luam pozitie fata de cei care ne terfelesc numele si tara, pentru a-i aduce pe toti romanii in rand cu noi.

  Atotputernicul sa ne ajute !

  A aparut o speranta pentru o schimbare radicala in Romania. Nu putem sta alaturi si privi in continuare cum suntem vanduti ca sclavi, cum suntem prostiti si batjocoriti in tara noastra, pentru care strabunii nostri s-au jertfit de a ne-o lasa mare frumoasa si bogata. Sa profitam de aceasta speranta care poate fi salvarea noastra.
  In Noembrie 2014 vor fi alegeri prezidentiale. Daca sunteti patrioti, sustineti candidatura lui

  Mircea Moise
  la alegerile pentru presedentia statului Roman.

  WEB site: http://alegerile-prezidentiale-2014.webnode.com – cu posibilitatea de a comenta
  http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me
  http://www.spin.de/hp/MirceaMoise/blog

  El are capacitatea, vointa si metodele pentru o schimbare pozitiva in Romania, ceeace guvernantii de pana acum nu le-au avut.

  m-moise@t-online.de

 3. Mircea Moise spune:

  Presedinte al Romaniei > Mircea Moise < o sansa pentru poporul Roman.

  Romani din toate tarile treziti-va!

  Mircea Moise posibil candidat independent la Alegerile prezidentiale 2014

  Cetatenie – Romana
  Virsta – 70 ani
  Origine – 50% Moldovean, 25% Basarabean, 12,5% Rus, 12,5% German
  Evolutie – rasarit Basarabean, crescut Ardelean, copt Banatean, rascopt German, rasadit Parisian
  Domiciliu – Germania; Resedinta – Romania
  Religie – Ortodox
  Politica – apolitic
  Pregatire profesionala – tehnica, muzica, policalificari
  Activitati – Industrie, transporturi, constructii, agricultura, invatamant, muzica, inventii.
  Limbi vorbite – Romana, Germana, Franceza, Italiana,
  Autocaracterizare – patriot, corect, modest, luptator inversunat pentru libertate si dreptate, bun gospodar, harnic, curajos, respectuos, tolerant, prietenos, ordonat, iubitor de natura si animale, viata decenta si sanatoasa, cu spiritul umorului.

  Adresa web. http://alegerile-prezidentiale-2014.webnode.com – cu posibilitatea de a comenta
  http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me
  http://romanul.ibk.me
  http://www.spin.de/hp/MirceaMoise/blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com