Cine va castiga alegerile din PSD Bacau? Cum vor vota delegatii?

Social democratii bacauani sunt in fata unui mare test. Cine are forta necesara pentru a conduce Organizatia Judeteana PSD Bacau, in Gabriel Vlase, dreaptaDragos Benea, presedintele CJ Bacaulocul lui Viorel Hrebenciuc, care a anuntat ca nu va mai candida?! Gabriel Vlase sau Dragos Benea va iesi castigator in confruntarea de pe 29 martie? O parte dintre primari, mai ales cei care au fost fortati de imprejurari (buget, proiecte cu finantare europeana) au iesit cu declaratii sforaitoare: il vor vota pe Dragos Benea, seful Consiliului Judetean Bacau. Cum stau lucrurile, de fapt, in profunzimea PSD-ului? Se pare ca presedintele CJ Bacau nu este nici pe departe atat de iubit. Invidiat pentru tinerete, dar si averea familiei (care a crescut exponential in ultimii ani), alegerile in sanul Organizatiei judetene PSD Bacau i-ar putea aduce probleme. Surse credibile din partid afirma ca scorul va fi strans, dar un calcul sumar il da la aceasta ora castigator pe deputatul Vlase, care va contabiliza cea mai mare parte a voturilor din Sascut, Slanic Moldova, Onesti, Moinesti, Comanesti si Bacau. De cealalta parte, Benea pare sa aiba forta in mai multe organizatii comunale, dar si in unele orasenesti, cum ar fi cele din Targu Ocna, Darmanesti sau Buhusi. Dar pana vom afla cum stau lucrurile mai este putin!

4 Comentarii

 1. Has has spune:

  Bine informat pe dracu.

 2. victor spune:

  Cine imi explica si mie,de unde are Benea atatia bani? nu are nicio afacere pe numele lui, toata averea pe care o are e ba pe numele parintilor,ba pe numele concubinei.se intreaba careva,de ce nu are nimic trecut pe numele lui?dintr-un simplu presedinte CJ,a ajuns sa detina mari proprietati si nimic pe numele lui.Oare banii pe care i-a investit sunt bani curati,bani facuti din salariul lui de bugetar?Va spun tot eu…el a directionat contractele de infrastructura lui Umbrarescu si Casuneanu si pentru asta si-a luat bani grei.De ce oare DNA-ul nu se sesizeasa?

 3. albu diana spune:

  domnule ziarist….se scrie corect ”imprejurari”….!!!! Sunteti bine informat , in rest !!

  • administrator spune:

   Din pacate, sufar de o oarecare stare de neatentie. Stiu cum se scrie imprejurari, a fost o greseala de tastare, cum, din pacate mai puteti gasi in textele mele. Voi fi mai atent! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com