Candidatul sarac si candidatul bogat la presedentia PSD Bacau!

Averea la vedere, din declaratiile celor doi candidati la presedentia Partidului Social Democrat (PSD) Bacau difera de la cer la pamant. Sediul PSD Cladirea Banca TransilvaniaIn timp ce deputatul Gabriel Vlase isi declara participatia in patru firme, apartamente si case in valoare de peste 2 milioane de euro, Dragos Benea, presedintele CJ Bacau este la fel de sarac ca intodeauna. Potrivit declaratiei de avere, (aproape trasa la „xerox“ in ultimii ani), Benea are doar doua ceasuri (RADO si IWC), in valoare de 3 mii de euro, o asigurare de viata pentru fiica Andrada Nistor, un teren pe Calea Moldovei si ceva „maruntis“ pe un card ING. Si asta, dupa ce in ultimii 13 ani a fost viceprimarul Bacaului si se afla la al treilea mandat de presedinte al Consiliului Judetean Bacau. Dragos Benea a castigat in ultimul an doar 48 de mii de lei, din functia publica pe care o detine.

Dragos Beneadr. Gabriel VlaseIn acelasi timp, potrivit declaratiei de avere, deputatul Gabriel Vlase detine doua terenuri in Bacau, de 1657 si 712 metri, achizitionate in 2002 si 2010, doua cladiri de 235 si 292 de metri, bijuterii de 25 de mii de euro, un apartament vandut in 2008, de pe urma caruia a incasat 70 de mii de euro si106 mii de lei si participatie la patru firme SC Sagatrans SRL Bacau, SC Saga SRL, SC Best Media Consulting (Observator de Bacau) si SC 1001 NET Romania. Numai activele de la SC Sagatrans SRL sunt evaluate la pste un milion de euro.  In acelasi timp, Gabriel Vlase are de dat inapoi lui Vlase Constantin 50 de mii de euro dar si 150 de mii de euro la Banca Transilvania, pana in 2035. In acelasi timp, veniturile anuale din familie depasesc 75 de mii de lei.

 

Presedintele sarac al unei familii bogate

Romeo Stavarache-Dragos BeneaChiar daca Dragos Benea a ramas la fel de sarac ca intodeauna, nu acelasi lucru se poate spune despre familie si logodnica. Logodnica, Adriana Nistor, detine cladirea plantata langa Catedrala Ortodoxa care acum adaposteste Banca Transilvania si o cafenea, realizata cu 1,6 milioane de euro, iar sora si parintii au o vila de peste 1 milion de euro, localuri si spatii comerciale in mai multe locuri din Bacau. De cand a fost autorizata si construita cladirea de sticla de langa Catedrala Ortodoxa, cu complicitatea Primariei Bacau, mai multe voci invidioase au sperat in vizita unor institutii ca ANI sau DNA. Rautaciosii au vorbit si despre alte „esecuri“ ale administratiei judetene, cum ar fi concesionarea Aeroportului Bacau catre Nelu Iordache (Blue Air), aflat acum in puscarie. Dar asupra acestora vom reveni cu materiale separate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com