Centrul de la Racaciuni a realizat „cel mai frumos ou de Paste”

“Cel mai frumos ou de Paste” a fost realizat de persoanele asistate de la Centrul de Recuperare si Reabilitare neuropsihiatrica Racaciuni.

In data de 19 aprilie, de la ora 14, in piateta din fata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri” din Bacau s-a desfasurat expozitia concurs “Cel mai frumos ou de Paste”, ajunsa la a treia editie, organizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

La realizarea exponatelor au participat toate centrele directiei bacauane. In urma evaluarilor, s-a stabilit cine sunt castigatorii.

“Locul 1 a fost luat de Centrul de la Racaciuni, pe locul 2 au fost exponatele de la FSC, iar pe 3, cele realizate de Centrul Rachitoasa.

A fost acordat si un premiu special, pentru Centrul Costache Negri din Targul Ocna. Fiecare a primit si o diploma de participare”, ne-a spus Alina Iftode, purtator de cuvant al DGASPC Bacau.

„Expozitia – concurs a avut ca scop stimularea creativitatii persoanelor ocrotite in centrele rezidentiale, prin valorizarea produselor activitatii de terapie ocupationala. O parte din exponate au fost vandute.

„Nu s-au strans sume mari, dar apreciem interesul bacauanilor pentru activitatea persoanelor ocrotite in centrele noastre”, a mai apreciat Alina Iftode.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com