Ce spectacole sunt programate la Street FOOD Festival Bacau

Timp de 4 zile, în perioada 6-9 septembrie, zeci de bucatari vor gati la Street Food Festival Bacau.

„Dupa succesul pe care l-a avut în 2017, când peste 55.000 de oameni s-au adunat în Parcul Mircea Cancicov pentru a se rasfata cu preparatele celor mai buni chefi, o noua revenire a Street FOOD Festival în Bacau era inevitabila. Cele peste 40 de truck-uri cu mâncare prezente vor ademeni publicul cu preparate savuroase si ingenioase, invitându-i pe toti pofticiosii bacauani sa testeze cea mai buna reteta a relaxarii: un preparat delicios, condimentat cu un concert live si garnisit cu un film vizionat la cinema-ul outdoor.

„Anul nu se putea încheia fara ca Bacaul sa serveasca înca o portie din reteta relaxarii pregatita de Street FOOD Festival. Va asteptam, dragi gurmanzi, sa serviti un preparat cu specific international, alaturi de un concert live sau, de ce nu, un film vizionat la cinema-ul nostru outdoor. Spectacolul culinar se va desfasura în fata ochilor vostri, astfel veti avea oportunitatea de a afla noi tips&tricks si de a descoperi povesti interesante de la chefi de exceptie. Echipa Street FOOD Festival a calatorit deja prin atât de multe orase frumoase din tara noastra si abia asteptam sa ajungem din nou în orasul de pe malul Bistritei. Multumim pe aceasta cale autoritatilor care ne-au oferit sprijinul necesar si partenerilor nostri care ne ofera încrederea si sustinerea de care avem nevoie pentru a continua. Ne vedem în Parcul Cancicov în perioada 6 – 9 septembrie. Prezenta si pofta de mâncare sunt obligatorii.” – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Lista completa cu toti vendorii prezenti la Street FOOD Festival Bacau este disponibila accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-bacau/

Experienta de festival va fi completata si cu ajutorul unui program bine ales la scena si cinema outdoor.

Ce filme vedem la Street FOOD Festival?
6.09.2018, ora 21:30 – No Reservations
7.09.2018, ora 21:30 – Haute Cuisine
8.09.2018, ora 21:30 – Chef
9.09.2018, ora 21:30 – Big Night

Ce muzica ascultam la Street FOOD Festival?
6.09.2018
Ligia Hojda
Firma
7.09.2018
Soul Serenade
Rockabella
Cuibul
8.09.2018
Next Ex
Lucia
Grimus
9.09.2018
Kosmic Blues
Ana and The Changes

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agentia Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experienta Staropramen si promovat de Radio Zu

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bacau si al Consiliului Local“, se precizeaza in comunicatul de presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com