Ce este o imprimanta A1 & A0?

Imprimantele A1 sunt cunoscute si sub denumirea de imprimante de format mare. Acestea pot fi folosite pentru a tipari o gama larga de materiale si documente in format A1.

 

 

 

Capabile de imprimare cu o latime de pana la 100 inchi (254 cm), imprimantele A1 sunt folosite pentru a produce orice, de la bannere, postere, tapet pentru expozitii, picturi murale, filme cu iluminare din spate si impachetari pentru imagini ale vehiculelor, pana la scheme de circuite electronice, desene arhitecturale, constructii planuri, fundaluri pentru seturi de teatru si media si orice alte lucrari de arta sau semnalizare de format mare.

In ciuda dimensiunii si capacitatii lor de a tipari documente mari, imprimantele de format mare nu fac compromisuri la calitate si, in mod surprinzator, sunt extrem de eficiente.

Cu toate acestea, alegerea unei imprimante A0 & A1 poate fi o sarcina descurajanta, cu atat de multe tipuri diferite de masini care ofera functii si caracteristici diferite. 

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va puneti urmatoarele intrebari pentru a determina imprimanta A1 – A0 care se va adapta cerintelor dumneavoastra individuale:

  • Cat de mult imprimati zilnic sau saptamanal?
  • Aveti nevoie de o imprimanta care sa poata imprima alb-negru si color?
  • Aveti nevoie de un scanner sau de o imprimanta plotter multifunctionala?
  • Veti beneficia de conectivitate in cloud?
  • Luati in considerare costurile de functionare asociate cu fiecare echipamente de printare.

De asemenea, bugetul este crucial, deoarece exista atat de multe echipamente de printare diferite pe piata care ofera atat de multe capabilitati diferite.

Avand in vedere aceste lucruri, este important sa va ganditi la ceea ce aveti nevoie de fapt pentru a achizitiona o imprimanta birou care va completa si va imbunatati functionarea de zi cu zi a operatiunilor afacerii.

Ce este o imprimanta A0?

Formatul A0 este cea mai mare dimensiune de hartie disponibila din toate formatele A. 

Acest format masoara 841 x 1189 mm si reprezinta o alegere ideala atunci cand cautati un mediu care va atrage cu siguranta atentia oamenilor. 

Imprimantele A0 sunt de obicei folosite pentru printarea materialelor promotionale in aer liber, cum ar fi panouri publicitare si afise de filme.

Datorita dimensiunii sale mari, este posibil ca oamenii sa-l vada fie ca merg pe jos, pe bicicleta, conduc un vehicul sau fac naveta. 

Acest lucru este o caracteristica excelenta, deoarece poate ajuta foarte mult la cresterea gradului de constientizare a brandului promovat, mai ales daca oamenii vad des aceste postere mari sau afise stradale publicitare.

Dimensiuni A0 in milimetri si centimetri:

  • Format hartie: A0
  • Dimensiuni in milimetri: 841 x 1189 mm
  • Dimensiuni in centimetri: 84,1 x 118,9 cm

Achizitionarea unei imprimante de format mare este o investitie. Nu numai ca imprimantele de dimensiunea A0 pot fi un echipament de printare scump, dar atunci cand decideti pe care sa o cumparati, veti dori sa luati in considerare si unele dintre costurile asociate, cum ar fi cel al consumabilelor. 

Exista un numar mare de imprimante A0 disponibile si este important sa cumparati una care sa se potriveasca propriilor nevoi si materialelor pe care trebuie sa imprimati. 

Daca doriti sa imprimati fotografii de inalta calitate, unul dintre multiplele plottere A1 & A0 disponibile pe site-ul PrintingMall.ro vor fi ideale pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com