Campania de constientizare „Drogurile – Drum cu sens unic”

Campania de constientizare „Drogurile – Drum cu sens unic!” se va desfasura pe parcursul întregului an scolar, respectiv septembrie 2022 – iunie 2023, urmând ca masurile si actiunile aprobate prin Ordinul de prefect nr. 317 (din 8 septembrie 2022) sa fie date publicitatii – alaturi de alte informatii conexe – odata cu lansarea propriu-zisa a campaniei, asa cum am mentionat anterior.

”La 23 iunie aprobam, prin Ordin de prefect, „Planul local de actiune în domeniul drogurilor – judetul Bacau 2022/2023”, prilej cu care – dupa o consultare prealabila cu partenerii institutionali – am stabilit mai multe masuri concrete pentru prevenirea si combaterea consumului de substante interzise.  Constientizarea riscurilor este primul si – nu ma îndoiesc – cel mai important pas pe drumul contracararii si anihilarii acestui flagel.”, a precizat prefectul Lucian Bogdanel.

Campanii de informare se va desfasura în principalele colegii si licee din judet.

Sub titulatura „Drogurile – Drum cu sens unic!”, campania va incepe în ultima decada din septembrie, având ca grup tinta adolescentii care învata în mediul urban (dar nu numai, întrucât avem în judet si licee arondate mediului rural).

”Demersul profita de vasta si concludenta experienta a colegilor de la Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, precum si de suportul logistic oferit de Inspectoratul Scolar Judetean & Inspectoratul de Politie Judetean, institutii aflate – prin atributii si responsabilitati – în prima linie a combaterii consumului de substante interzise în rândul elevilor si tinerilor”, a mai spus prefectul Bogdanel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com