Catalin Ivan, fost europarlamentar roman: ”mai bine îmi tai o mâna decât sa votez Klaus Iohannis”

Fostul europarlamentar roman, Catalin Ivan, liderul partidului Alternativa pentru Demnitate Nationala si-a exprimat, pe Facebook, opinia fata de deviatiile presedintelui Klaus Iohannis. Ivan vorbeste de o agenda ascunsa a lui Klaus Iohannis, de posibilitatea ca acesta sa instaureze dictatura in Romania si concluzioneaza fata de turul 2 al alegerilor de pe 24 noiembrie 2019: ”mai bine îmi tai o mâna decât sa votez Klaus Iohannis”.


Catalin Ivan, presedintele ADN: ”Dupa cele doua dezbateri de ieri, pentru cei care mai au o minima luciditate si înca nu s-au resemnat cu gândul ca vor pleca din tara, se desprind câteva concluzii:
1. Cu Iohannis presedinte, cu guvernul lui, cu sefii de parchete numiti de el, cu presa selectata atent, România se afla pentru prima data dupa 1989 în pragul dictaturii
2. Un nou mandat pentru Klaus Iohannis nu va fi unul sters, cu un presedinte absent. Daca primul mandat a fost o pleasca, vorba lui Paleologu, venita pe fondul greselilor greu de explicat facute de Ponta, pentru actualul mandat guvernatorul Iohannis are o agenda clara, stabilita în afara tarii. Daca în primul mandat a lipsit, acum executa ordine. Criza politica, numirea comisarului european, atacurile la valorile fundamentale ale tarii, agenda “progresista” de la Berlin, toate sunt doar mici indicii care arata ca avem de data aceasta o unealta perfecta în mâna altora pentru a transforma tara în colonie.
3. Fuga de dezbatere si de confruntare reala nu arata doar slabiciune, sau lipsa de proiect, asa cum am crezut initial. Arata o agenda ascunsa despre care nu poate vorbi acum. O vom vedea dupa alegerile de duminica si va fi prea târziu.
4. Am spus multe despre Viorica Dancila în ultimii ani si tot ce am spus ramâne valabil. Pentru ziua de ieri merita însa o imensa bila alba. Sa stai aproape trei ore în picioare, în fata jurnalistilor, si sa raspunzi tuturor întrebarilor, este un exercitiu de democratie, curaj, transparenta si cultura a dialogului pe care nu le-am mai vazut pâna astazi la niciun lider politic din România. Este adevarat ca aceasta conferinta de presa nu ar fi avut loc daca nu ar fi fost atitudinea total nedemocratica, sfidatoare, autosuficienta, aroganta a lui Iohannis. Totusi, a facut-o si trebuie apreciata cu toate stângaciile si slabiciunile ei.
5. Nu stiu înca daca merg duminica la vot sau nu, dar stiu sigur ca mai bine îmi tai o mâna decât sa votez Klaus Iohannis.
6. Ca ultim punct si angajament ferm, în conditiile în care planul lor va reusi si vom avea un guvernator pus de afara în persoana acestui personaj extrem de toxic, ADN va face tot ce-i sta în putere ca mandatul lui Klaus Iohannis sa fie cât mai scurt. Presimt ca vom avea un referendum de demitere a lui Klaus Iohannis în doi, maxim trei ani. Sigur, daca acesta va primi votul românilor duminica, sau daca institutiile vor reusi si de data asta sa-l scoata câstigator în lipsa, la masa verde”.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com