Care-s cele mai cautate branduri de ceasuri elvetiene!?

La jumatatea secolului al 19-lea, în apropiere de Neuchatel-Elvetia au aparut cei mai cunoscuti producatori de ceasuri ai tuturor timpurilor. Apropierea de Franta si Germania, dar si relieful montan, care nu permite activitati agricole, au favorizat specializarea unui numar mare de persoane in industria orologica. Mido, Zodiac, Tissot, Ulysse Nardin, Zenith, Montblanc, Certina, Universal Genève, Audemars Piguet si Blancpain, Movado, Bell&Ross, Omega, Vulcain, Girard-Perregaux s.a. sunt marcile care s-au facut cunoscute în jurul anului 1850, când Elvetia ajunsese sa vanda peste 2 milioane de ceasuri, depasind alti lideri europeni.

 

S-au infiintat in acea perioada Omega (1848), Tissot (1853), Zenith (1865), Longines (1867), Atlantic(1888) si Doxa 1889). Potrivit site-ului specializat in vanzarea de ceasuri de calitate gasesteceas.ro , cele mai cautate branduri elvetiene in momentul de fata sunt urmatoarele: IWC Schaffhausen, Tissot, Breitling, Omega, Rolex si TAG Heuer.

 

De mai bine de un secol si jumatate ceasurile elvetiene sunt garantia calitatii si a luxului. Printre cei mai luxurianti reprezentanti ai ceasurilor elvetiene  fac parte marcile Omega si Rolex. De calitatea elvetiana si preturi mult mai accesibile se pot mândri ceasurile Tissot.

 

IWC Schaffhausens-a infiintat in 1868. De atunci marca IWC s-a dezvoltat în ochii publicului devenind o companie de renume, care produce ceasuri de înalta calitate cu accent pe cele mai înalte standarde tehnice posibile.

 

Brandul Tissot a vazut lumina zilei în anul 1853. De-a lungul timpului marca Tissot a devenit unul dintre cei mai mari pionieri din industria ceasurilor din lume. În prezent are reputatia ca un ceas de calitate si accesibil la pret, care sunt în multe cazuri asortate în tonuri eleganto-sport.

 

Breitling a fost înfiintata în anul 1884. Repertoriul ei este încarcat de ceasuri aviator de top cu cronograf, care vor fi apreciate în special de catre adevaratii cunoscatori de ceasuri. Ceasurile Breitling sunt specifice nu doar pentru functiile de top, dar totodata si pentru aspectul unic sportiv.

 

Ceasurile Omega fac parte printre cele mai luxuriante, pe care le puteti gasi în lumea ceasurilor. Cum sa nu fie asa, daca vorbim de ceasul, care a ajuns primul pe Luna (Omega este partener NASA). Pentru marca Omega este caracteristica productia ceasurilor calitative, luxuriante si sport-elegante, care îndeplinesc cei mai stricti parametri tehnici.

 

Brandul Rolex: În spatele succesului global a acestei companii de la Geneva, nu sta doar productia unor piese extrem de elaborate, dar si un marketing fantastic. Exemplul sau sunt nenumaratele ceasuri Rolex amintite în diversele filme si seriale.

 

Tag Heuer, cu sediul în orasul La Chaux-de-Fonds, de unde a început si calatoria ceasurilor Festina. Desi compania TAG Heuer produce ceasuri care arata elegant, domeniul sau de baza este productia unor piese sportive. Acest fapt este confirmat doar de caile complicate cu motosportul, cum este si în cazul ceasurilor Tissot. În cazul marcii TAG Heuer este vorba de un parteneriat cu regina motosportului – F1.

 

Fabricat în Elvetia

 

Termenul „Swiss Made” este un important sigiliu de calitate recunoscut la nivel mondial. Astazi, mai mult de jumatate din totalul ceasurilor de lux provin din Elvetia. În ceea ce priveste maiestria lor, uneori este doar o diferenta subtila care distinge acest grup de producatori de ceasuri unul de altul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com