De ce sa apelezi la serviciile unei agentii SEO din Bucuresti?

În era digitala, vizibilitatea unui site este esentiala, indiferent de tipul afacerii tale. Tocmai de aceea, este nevoie de sprijinul unor specialisti, care sa realizeze optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (Search Engine Optimization -SEO). Acesta este un proces prin care se ajunge la cresterea vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motorul de cautare.

La SEO nu se pricepe oricine si este nevoie de timp, pentru ca furnizorul de servicii de acest gen sa ajunga la rezultate. Daca compania de SEO va utiliza metode nepotrivite, care aparent vor da rezultate temporare, Google va aplica o penalizare website-ului tau.

Tocmai de aceea, este necesar sa fie stabilit un contact direct cu furnizorul unor astfel de servicii. Pentru construirea unui brand si a unui site pe masura, ai nevoie de sprijinul unor profesionisti. Este si cazul optimizarii facute de Agentia OneMedia X Group, o agentie SEO din Bucuresti, care activeaza in domeniu de peste 8 ani, cu rezultate de exceptie. Niciunul dintre proiectele digitale ale acestei companii nu a fost penalizat de Google in ultimii ani.
SEO reste o componenta a marketing-ului si tocmai de aceea necesita intelegerea modului in care functioneaza algoritmii de cautare, ce cauta internautii. Anumite tehnici SEO presupun optimizarea codarii unui site, o programare, fara a face modificari vizibile pentru vizitatori.

Pentru ca totul sa decurga cum trebuie, o agentie specializata in SEO trebuie sa iti inteleaga bine afacerea, avantajul tau unic competitiv (USP), cine sunt clientii tai fideli, de ce si cum cumpara sau apeleaza la tine, dar si cine este concurenta, canale de publicitate / social-media folosite, etc

Studiu de Caz SEO – Agentia de marketing digital re7consulting a apelat la Agentia OneMedia X Group

Agentia re7consulting este o agentie de marketing digital din Bucuresti, in cadrul careia Ciprian Stoian (Fondator Agentia OneMedia X Group) a lucrat timp de 3 ani ca SEO Manager. Ulterior, agentia re7consulting a devenit clientul agentiei OneMedia X Group pentru serviciile de SEO. Din ianuarie 2020 si pana in prezent, Ciprian a reusit sa contribuie semnificativ la cresterea vizibilitatii in rezultatele organice din Google pentru agentia re7consulting.

”Activitatile de SEO On-Page pentru noul site al agentiei re7consulting au inceput in Ianuarie 2020. Activitatile de SEO Off-Page pentru acest site au inceput in Aprilie 2020.

In perioada, 1.01.2020 – 31.12.2020, noul site al agentiei re7consulting a obtinut un total de 35.700 de click-uri organice din Google. In primele 3 luni din 2021, strategia de SEO implementata de Agentia OneMedia X Group a generat pentru re7consulting un total de 18.700 de click-uri organice (conform statisticilor din Google Search Console).

+240% crestere a lead-urilor generate lunar

La capitolul lead-uri (potentiali clienti), site-ul a generat prin intermediul paginii de contact un numar total de 62 de lead-uri in 2020.

Insa, in doar primele 3 luni din 2021, pagina de contact a site-ului a generat ~50 de lead-uri pentru Agentia re7consulting. Cresterea traficului organic obtinut in primele 3 luni din 2021 a condus si la cresterea numarului lunar de lead-uri generate de site: in 2021 am crescut la ~17 lead-uri lunare de la ~5 lead-uri lunare generate in 2020.

Analizand aceasta situatie, putem observa impactul pozitiv al strategiei de SEO implementata de Agentia OneMedia X Group: o crestere de 240% a numarului de lead-uri lunare in primele 3 luni din 2021 in comparatie directa cu numarul total de lead-uri obtinute in 2020”-sursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com