C.C.D. vine în sprijinul liceenilor interesati de studii în S.U.A.

Centrul „American Corner”, din cadrul Casei Corpului Didactic “Grigore Tabacaru” Bacau, si-a înnoit colectia „Study in the U.S.A.” destinata tinerilor interesati de accesul la programele de studii ale universitatilor americane.

Din grantul programului, au fost achizitionate lucrari de actualitate referitoare la testele standardizate, conceperea aplicatiei pentru admiterea într-o universitate americana, oferta educationala a universitatilor americane, selectarea universitatii si a programului de formare universitara dorit.Inspectoratul Scolar Bacau, CCD Bacau

“Încercam sa venim în sprijinul liceenilor bacauani care doresc sa acceseze o bursa de studii în SUA,facilitându-le informarea si pregatirea. Toate lucrarile achizitionate acum sunt editii 2015-2016, carti deosebit de scumpe si greu de gasit în librariile si bibliotecile din tara. Tinerii interesati sunt asteptati la sediul “American Corner” pentru a le consulta sau împrumuta, înscrierea si împrumutul fiind gratuite.” – Oana Jianu, coordonator American Corner Bacau.

Promovarea universitatilor americane în rândul liceenilor bacauani reprezinta una din preocuparile constante ale Centrului American Corner Bacau.. Anual, aici sunt organizate, în colaborare cu Comisia Fulbright, programe de prezentare a ofertelor educationale americane si a oportunitatilor de accesare a burselor de studii la universitati de peste Ocean. Pe parcursul anului scolar 2015-2016, au fost organizate doua videoconferinte vizând tematica mentionata.

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Un comentariu

  1. Stefanel spune:

    Majoritatea celor care au capacitate si merita , nu pot ajunge acolo .
    Ce ? Ne facem ca nu stim ?
    Din munca cinstita cu veniturile la vedere , impozite corecte platite catre stat , parintii nu-si permit cheltuielile colaterale . Aratati care sunt adevaratele cheltuieli sa stie lumea despre ce este vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com