Bilant dupa primul an de mandat al primarului Cosmin Necula

Joi, 13 iulie, de la ora 12, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea si Georgeta Cancicov“ primarul Cosmin Necula a trecut în revista bilantul principalelor actiuni si proiecte desfasurate în ultimul an, de când a fost investit.

Edilul Bacaului a facut o critica dura a fostei administratii, careia i-a pregatit un material de tip pamflet. Mai mult, primarul Necula a explicat ca dupa aproape toate investitiile s-ar fi deschis dosare penale.

Noua administratie locala si-a propus sa amenajeze si 56 de noi clase pregatitoare în peste 23 de unitati scolare. Un alt proiect este cel al rezervei de apa, pentru care exista promisiuni de finantare, prin Ministerul Dezvoltarii.
Bilant-1 an de mandat Cosmin Necula by Mircea Merticariu on Scribd

În ultimul an, firma care asigura transportul în comun în municipiul Bacau, SC Transport Public, a primit noi subventii de la Primarie, prin care se asigura transportul gratuit a peste 6500 de elevi si a peste 10 mii de pensionari.Cosmin Necula: „Capitala Faradelegii in Romania“ by Mircea Merticariu on Scribd

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Un comentariu

 1. Botomei Vasile,doctor in drept,0744191717 spune:

  Stiri Juridice:
  Pe 30 iunie 2017, Botomei Vasile a fost achitat de Inalta Curte de Casatie siJustitie, in dosarul 458/32/2013. In acest dosar s-au judecat infractiuni de inselaciune, de fals in inscrisuri sub semnatura privata, infractiuni de exercitare a profesiei de avocat fara drept si infractiunea de folosire fara drept a cuvintelor de barou, unbr,avocat.
  Procurorii au considerat ca nu au fost legal organizate examenele pentru inscrierea de avocati in noua Uniune Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, care era infiintata in temeiul unei hotarari judecatoresti irevocabile,in care presedinte era dr.Botomei Vasile, desi hotararile judecatoresti nu se dicuta pentru ca sunt ca o lege dupa ce devin irevocabile.
  Judecatorii ICCJ, au hotarat achitarea pentru infractiunile de inselaciune, de fals in inscrisuri sub semnatura privata, si au hotarat incetarea procesului penal pentru infractiunea de exercitare a profesiei de avocat fara drept.
  A ramas pedepsita fapta de folosire fara drept a cuvintelor de barou, unbr,avocat, desi aceste cuvinte erau utilizate cu drept de autor, deoarece erau hotarari judecatoresti pentru recunoasterea noului Barou Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, autorizat fiscal cu CIF 16655686, asemenea ca si pentru Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, autorizata cu CIF 29497286, inclusiv pentru infiintarea cabinetului de Avocat dr.Botomei Vasile, autorizat cu CIF 21183784.
  S-a intamplat ca pana la terminarea acestui proces, era deja executata pedeapsa de 2 ani de inchisoare.
  Ce trebuie sa inteleaga omul destept din acest proces?
  1.Ca actele Baroului Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, autorizat fiscal cu CIF 16655686, asemenea ca si actele pentru Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, autorizata cu CIF 29497286, inclusiv actele pentru infiintarea Cabinetului de Avocat dr.Botomei Vasile, autorizat cu CIF 21183784, nu au fost false deoarece nu au fost anulate pentru fals si, Botomei Vasile a fost achitat!
  2.Ca Botomei Vasile nu a inselat pe nimeni prin inscrierea de avocati prin examene organizate de el in calitate de, Decan de Barou si Presedinte UNBR, deoarece a fost achitat pentru infractiunea de inselaciune!
  3.Ca Botomei Vasile nu a exercitat profesia de avocat fara drept, deoarece a incetat procesul penal pentru aceasta infractiune!
  4. Ca in Romania nu mai exista o alta profesie care sa prevada ca este infractiune folosirea cuvantului de jurnalist, daca nu esti jurnalist, de medic ,daca nu estimedic, de farmacist, daca nu esti farmacist, de profesor , daca nu esti profesor, de judecator daca nu esti judecator, etc., decat de avocat daca faci parte dintr-un Barou nou infiintat, pentru ca in acest mod sa fie protejata avocatura care a functionat si care continuua din regimul comunist.
  Mi-am insusit pedeapsa executata, sunt multumit de ea si sper sa pot profesa ca jurist doctor in drept, prin inscrierea intr-un Barou traditional,daca vor aproba inscrierea mea cei care au intrat in Barou pe vremea lor cu scutire de examen, direct pe baza diplomei de jurist.
  Se publica acest comentariu pentru a afla si domnul Primar Cosmin Necula care este jurist si a fost deputat si mebru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, ca in Bacau exista un doctor in drept,care a fost condamnat pe nedrept, ca acest jurist este in continuare persecutat de persoane din primaria Bacau, inclusiv prin adrese semnate de primar, prin care in mod nelegal la Directia de Impozite si Taxe Locale din Primaria mun. Bacau, nu se respecta dreptul de proprietate inscris in Cartea Funciara de La OCPI Bacau, din ambitia unui director, care in loc sa insrie pe rol bunurile inscrise in Cartea Funciara pe numele Biroului de Mediator Botomei Vasile, cu CIF 36584210, le-a inscris in pe codul numeric personal, pentru ca in acest fel sa se refuze in continuare eliberarea autorizatiilor de functionare pentru chiriasii care vor sa inchirieze sapatii de la biroul de Mediator Botomei Vasile, din Bacau, str.Republicii 27,A1-3.
  Daca este bine asa domnule Primar, vom afla in timp, caci Dumnezeu are grija de cei preamici in fata celor preainaltati in functii mari.
  A mai fost prin primarie multi alti primarim iar functia aceasta a produs diverse experiente.
  Daca credeti in Dumnezeu, indreptati neregula aceasta comisa de functionarii din primaria noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com