Bacaul, prezent la Targul International de Carte „Librex” prin Editura Vicovia

Vicovia este singura editura bacauana care a participat la targul international  de carte din inima Moldovei. La Iasi, in perioada 11-15 mai, a avut loc Targul International “Librex”-editia a 19-a, care a adunat laolalta 101 edituri si cateva mii de titluri noi. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalenta din Iasi, unde s-a bucurat de o participare numeroasa a publicului.

 

 

“Iasiul este un centru universitar puternic, cu o viata culturala bogata. Am avut parte de un public numeros, format din elevi, studenti si profesori universitari, care spre surprinderea mea au plecat cu bratul plin de carti. Am avut o vanzare neasteptat de buna si consider ca acest targ de carte a fost un real success”, ne-a declarat entuziasmat Viorel Cucu, directorul Editurii Vicovia.

 

Vicovia a venit la Librex cu 63 de titluri, in  marea lor majoritate scoase pe piata in ultimile luni. Viorel Cucu ne-a facut un clasament al celor mai bine vandute carti: „Saptamana Rosie”, de Paul Goma, „Spitalul” de dr. Nicolae Paulescu, „Gavril Buzatu, ultimul calau”, de Eugen Sendrea dar si lucrarea cu mai multi autori, “Ortodoxie si ecumenism”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com