Elevii si profesorii bacauani, despre relatiile romano- israeliene

Inspectoratul Scolar Judetean, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru”, în colaborare cu Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” si Comunitatea Evreiasca Bacau, organizeaza astazi, de la ora 13 o activitate cu tema „Relatiile româno-israeliene 1948 – 2011”, dedicata celei de a 63-a aniversare a Statului Israel. Actiunea este coordonata de profesorul dr. Jeny Ghioc, inspector scolar de specialitate.

 

La acest eveniment sunt asteptati sa participe elevi de la: Scoala cu Clasele I – VIII „Al.I.Cuza” Bacau, îndrumati de profesorii  Iulia Istrate, de la Scoala cu Clasele I – VIII „Dr. Al. Safran” Bacau, de Catalin Tunaru, de la Scoala cu Clasele I – VIII „Alecu Russo”,  de Mihaela Savin, Oana Cruceanu de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligy” Bacau si de la Colegiului Tehnic „Dimitrie Ghika” Comanesti, de Mihaela Prisecariu.

 

„De remarcat este faptul ca profesorii amintiti mai devreme, au participat în ultimii ani la conferinte, programe de formare si seminarii cu aceasta tematica, organizate de Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau”, a precizat Gabriel Stan, diectorul CCD Bacau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com