Avocatul Mircea Sprianu candideaza la Camera Deputatilor pentru Alianta Romania Dreapta UPDATE

„Din nefericire, in comunicatul trimis in cursul zilei de azi s-a strecurat o greseala. Enorma. Mircea Sprianu nu va candida in colegiul 3 ci in colegiul 1. Imi pare rau de greseala si imi asum vina informarii eronate”, afirma Alexandru Herman, secretar al Partidului Noua Republica, Organizatia Judeteana Bacau.

„Filiala judeteana Bacau a Partidului Noua Republica va sprijini în campania electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 pe avocatul Mircea Sprianu, candidat al Aliantei România Dreapta în Colegiul 3 Deputati.
Membru fondator al organizatiei noastre si presedinte al Comisiei de Integritate si Arbitraj Judetean, Mircea Sprianu doreste sa se impuna într-un colegiu lasat de izbeliste de actualul deputat USL. Îl recomanda tineretea, entuziasmul si dorinta de a arata bacauanilor ca rolul cel mai important al unui parlamentar e sa fie intermediar între cetateni si puterea statului. “Candidez pentru a dovedi ca lipsa de experienta în politica e un atu atunci când te bati de partea oamenilor împotriva celor ce au condus tara în ultimii 20 de ani. Fac parte din generatia de sacrificiu a României si refuz sa mai accept sa fiu îndrumat de acestia. Cu oameni ca Mihail Neamtu, Mihai Razvan Ungureanu sau Monica Macovei, destinul nostru, ca neam, poate fi îndreptat catre orizonturi mai bune”, a precizat noul candidat. “Cred în centru-dreapta dar mai presus de asta cred in solidaritate si colaborare. Ne-am razboit destul, ne-am irosit vietile în batalii fara rost, e timpul sa ne întâlnim, sa punem armele si propaganda deoparte si sa aducem solutii clare si eficiente pentru cetateni. Vreau sa lucrez personal cu primarii din zona pentru a identifica posibilitati de finantare si investitii, vreau sa fiu avocatul bacauanilor în Parlamentul României”.
Lansarea oficiala a candidaturii sale va avea loc vineri, 12 octombrie 2012, la Filarmonica Mihail Jora, de la orele 17.00″, se arata in comunicatul semnat de Alexandru Herman, secretar al Organizatiei judetene Noua Republica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com