Au început inscrierile la Scoala Postliceala „Alma Mater“ din Bacau, in anul scolar 2015-2016

Scoala Postliceala „Alma Mater“ din Bacau a inceput incrierile pentru noul an scolar. Indiferent de varsta, daca au Alma Mater Bacau (1)sau nu Bacalaureatul, cursantii pot capata mai multe specializari, recunoscute in Romania si Uniunea Europeana. Pentru mai multe detalii, viitorii cursanti pot suna la 0723644061 sau se pot interesa la sediul de pe strada Vasile Alecsandri, nr. 18 din Bacau, in incinta Colegiului ,, Anghel Saligny”. Inscrierile se fac intre orele 10 si 17, de luni, pana vineri.

Admiterea la Scoala Postliceala „Alma Mater“ din Bacau se incheie pe 30 septembrie.

Scoala Postliceala „Alma Mater“ din Bacau ofera urmatoarele specializari: asistent medical generalist, asistent medical de laborator, asistent medical de balneo-fizio-kinetoterapie, tehnician agroturism, comert international, asistent de gestiune in unitati de cazare si alimentatie publica si asistent manager unitati hoteliere.

Locuri disponibile, pe specializari:

 

 1. ASISTENT MEDICAL GENERALIST – 3 ani – 75 de locuri (3 clase)
 2. ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR – 3 ani – 25 de locuri
 3. ASISTENT MEDICAL DE BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE – 3 ani – 25 de locuri
 4. ASISTENT PENTRU OCROTIREA PERSOANELOR VARSTNICE – 2 ani – 50 de locuri (2 clase)
 5. TEHNICIAN ACTIVITATI DE AGROTURISM MONTAN – 2 ani – 25 de locuri
 6. TEHNICIAN IN COMERT INTERNATIONAL – 2 ani -25 de locuri
 7. ASISTENT DE GESTIUNE IN UNITATI DE CAZARE SI ALIMENTATIE – 2 ani – 25 de locuri
 8. ASISTENT MANAGER UNITATI HOTELIERE -2 ani – 25 de locuri

„Asiguram conditii de studiu, inclusiv cursantilor incadrati in munca. Certificatele eliberate la absolvire au recunoastere internationala. Scoala Postliceala ,, Alma Mater” din Bacau este infiintata de Fundatia Universitatea „Alma Mater“ din Sibiu si este in parteneriat de colaborare romano-german. Diplomele de absolvire sunt acordate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Se ofera practica de specialitate si loc de munca in Germania. Se acorda o reducere de 10% individuala din taxa de studiu, pe toata durata scolarizarii cursantilor din aceeasi familie“, se arata intr-un comunicat al Scolii Postliceale „Alma Mater“.

ACTE NECESARE LA INSCRIERE:

Alma Mater Bacau (2)Pentru inscrierea la cursurile postliceale de la „Alma Mater“ sunt necesare: cerere de inscriere tip (de la secretariatul scolii); de nastere, carte de identitate si, in cazul schimbarii numelui, certificat de casatorie in copii certificate ,,conform cu originalul” de catre un membru al comisiei de admitere; diploma de bacalaureat sau adeverinta de absolvire a liceului, dupa caz; foaie matricola; adeverinta medicala eliberata de catre medicul de familie al candidatului, din care sa rezulte ca este sanatos clinic si apt pentru calificarea profesionala pe care doreste sa o dobandeasca; doua fotografii celor tip buletin; actele se prezinta in dosar plic.

„Taxa de inscriere si inmatriculare este de 100 de lei. Cerificatele finale, de absolvire, au recunoastere internationala“.  Alma Mater Bacau (3)

Un comentariu

 1. Cursuri de limba germana pentru asistenti medicali care vor sa lucreze in Germania

  Daca esti asistent medical si iti doresti sa lucrezi in Germania, nu rata oportunitatea de a te inscrie la cursul de limba germana care incepe in noiembrie (cursul incepe de la nivel incepatori)

  Urmezi la noi cursuri de limba germana, pe o perioada de 4 luni, iar dupa ce promovezi testul lingvistic nivel B2, la Goethe Institute – Centrul Cultural German Iasi, iti asiguram contract de munca in sistemul medical din Germania, pentru un salariu de 1500 euro net/luna, plus bonusuri in functie de program.

  Beneficiezi de un contract de munca pe o perioada nedeterminata, asigurari de sanatate/pensii incluse si permis de munca obtinut de noi!

  Tot de ce ai nevoie este: Diploma de asistent medical si dorinta ta de a invata rapid limba germana. De restul de ocupam noi!

  Informatii la:

  Goethe & Schiller – Deutsche Schule GbmH:

  Tel: 0728246173

  E-mail: office.deutsche.schule@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com