Arhiepiscopia Romanului si Bacaului a lansat calendarul oficial religios crestin ortodox pentru 2014

Arhiepiscopia Romanului si Bacaului a prezentat astazi, in cadrul unei eveniment special, care a avut loc la sediul Protopopiatului din Municipiul Bacau, cele trei tipuri de calendare oficiale care vor fi puse in circulatie in 2014, sub forma de afis, de calendar cu 12 file sau Ioachim Bacauanul face publicitate calendarului pe 2014Calendar crestin ortodox-afistip agenda.

PS Ioachim Bacauanul, episcop vicar al Romanului si Bacaului a explicat principalele schimbari pe care le-a suferit calendarul religios ortodox.  Totdata, el a subliniat importanta faptului de a fi cumparate calendare direct de la bsierica, vandute de fetele bisericesti, cu binecuvantare. „Trebuie evitata pirateria, amintim ca este gresit sa luam orice calendar. Au aparut deja calendare prin piata. Dar, fiecare calendar are o cheie, este facut de o comisie speciala, care analizeaza si propune calendar agendacalendar 12 filemodificarile“, a spus PS Ioachim Bacauanul.

Cei care cumpara calendarele (foto) vor afla zilele cand nu se fac nunti, in 2014 si 2015 Ziua Bibliei-joi 13 noiembrie, Ziua Nationala a Familiei-11 mai, duminica copiilor-1 iunie, duminica romanilor migranti-17 august, s.a.

Ar mai fi de mentionat ca toate tipurile calendar propuse de Arhiepiscopia Romanului si Bacaului au poza „Catedralei Mantuirii Neamului“, care se construieste in Bucuresti si un indemn catre enoriasi spre a face donatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com