Argint si bronz pentru elevii din Tirgu Ocna la Campionatul National de Taekwondo Seniori

Elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna,  practicanti de Taekwondo Wtf, au participat in perioada 2—22 aprilie, la „Campionatul National de Taekwondo WTF Seniori”, editia a XV-a, Turneul Republican de Seniori. Competitia s-a desfasurat la  Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa” Botosani, sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret si Federatiei Române de Taekwondo WTF.

Patru elevi de la scoala de la Targu Ocna au urcat pe podium. Stefan Dumitrache, la categoria seniori masculin 80 kg si Aurelia Olar, la categoria seniori feminin 62 kg au obtinut locul 2, iar  Valentin Viziteu , la categoria seniori masculin – 74 kg si Narcis Bacalu, la categoria seniori masculin – 80 kg, locul 3.

Sectia de Taekwondo a SNPAP a fost afiliata la Federatia Româna de Taekwondo ca urmare a semnarii Protocolului de colaborare încheiat între Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare – Tg. Ocna  si Clubul Sportiv „Martial Arts SSILUM Taekwondo” WTF, sub patronajul Federatiei Române de Taekwondo WTF  – 2010, condusa de presedintele Constantin Apostol, maestru Centura Neagra 6 DAN, ce a  sprijinit si sustine activitatile specifice Scolii. „Stilul de arte martiale  Taekwondo TF îmbina mai multe elemente precum rezistenta fizica si psihica, forta, mobilitate, autocontrol, precizie, facând parte din familia sporturilor olimpice ce a luat o amploare deosebita în ultima vreme la nivel mondial. In perspectiva, elevii sportivi ai Scolii îsi continua pregatirea în vederea participarii la Campionatul National Universitar ce se va desfasura în data de 26 mai 2012 la Sala de sport a Universitatii de Medina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti“, a precizat Silvia Vatavu, purtator de cuvant al Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Un comentariu

  1. alex spune:

    bv viziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com