Antrenorul de hochei Cristi Munteanu, in Enciclopedia Personalitatilor din România- Who is Who

scris de Tatiana Scurtu-Munteanu

 Cu o traditie de peste 150 de ani, Enciclopedia Who is Who pune la dispozitie biografiile contemporanilor de succes din 10 tari europene. Personalitati de seama din cele mai diverse domenii, ale caror performante si-au gasit recunoasterea pe plan local, national sau international, sunt incluse anual în aceasta lucrare de proportii.

Antrenorul de hochei pe gheata Cristi Munteanu este unul dintre oamenii din sportul galatean care îsi pune sufletul, munca, încrederea si dorinta de schimbare în slujba sanatatii, a performantei, a binelui si a frumosului. Cu o cariera de exceptie de aproape 20 de ani ca profesor si antrenor, Cristi Munteanu a dat dovada în permanenta de profesionalism, verticalitate, inteligenta, maiestrie si afectivitate în cresterea si pregatirea sportivilor.

 

Angajat al Clubului Dunarea Galati din 2003, Cristi se face remarcat prin sociabilitate si relatii de colaborare la nivel national si international, participând cu echipele sale de juniori la competitii regionale, nationale sau europene, cum ar fi turneele organizate în Olanda, Anglia, Moldova, Austria si Letonia. Mai mult, Cristi se dovedeste a fi atât un bun pedagog si tehnician al echipei, cât si un remarcabil manager al acesteia, fiind deschis inovatiilor si perfectionarii.

 

De-a lungul carierei sale de antrenor, Cristi Munteanu a obtinut rezultate notabile care au ajutat la  resuscitarea hocheiului galatean, iar mai nou, la înfiintarea unui centru hocheistic la Braila. Fiind printre putinii antrenori din România selectati pentru a participa la cursuri internationale de hochei, a acumulat experienta si cunostinte necesare în acest domeniu. Personalitate complexa, care îsi pune amprenta pe numele echipe sale, pe emblema acesteia, pe echipamentul sportiv al echipei si programul exceptional de antrenament, venind de la un an la altul cu îmbunatatiri în ceea ce priveste pregatirea si imaginea sportivilor, Cristi Munteanu îsi foloseste toate armele pentru a creste viitori campioni si oameni demni.

Cu modestie, antrenorul din Galati marturiseste ca nu face decât ceea ce-i place si nimic deosebit pentru a i se oferi onoarea de a fi printre românii remarcabili din paginile Enciclopediei Who is Who. Însa toate realizarile sale de pâna acum, nenumaratele aparitii în presa locala, nationala si chiar cea de peste ocean dovedesc contrariul, având o cariera frumoasa si o familie minunata. Suntem absolut siguri ca reusitele sale ca antrenor si ale echipei Gladiators Dunarea Galati vor fi nenumarate si de acum încolo.

Editia din 2012 a Enciclopediei Who is Who România va aparea în luna noiembrie. Suntem mândri sa-l gasim în cele peste 1000 de pagini si pe Cristi, ca model de conduita, rabdare, si perseverenta generatiei tinere de antrenori si hocheisti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com