Ambasadorul SUA, bucuros ca Bechtel este ”in carti”

Ambasadorul SUA, Mark H. Gitenstein apreciaza decizia Guvernului României de a adopta o noua metoda de plata pentru Autostrada Transilvania, ca parte a pachetului de propuneri acceptate de firma americana Bechtel. Acordul preliminar trebuie ratificat de catre Guvernul României, iar în acel moment se va pune la punct acordul final.

 

„Ma bucur ca Bechtel si Ministerul Transporturilor si Infrastructurii au reusit sa identifice împreuna o solutie în cazul acestui important proiect. Rezultatul este un succes pentru toate partile, în special pentru cetatenii români care se vor bucura de beneficiile unui sistem modern de autostrazi în acele regiuni ani de zile de acum înainte,” a declarat ambasadorul Mark Gitenstein.

 

„O felicit pe doamna ministru Anca Boagiu pentru rolul important pe care l-a avut în obtinerea acestui progres. Ea asigura realizarea unei autostrazi de înalta calitate acordând atentie si costurilor pe care le implica proiectul pentru România. Încurajez ferm Guvernul României sa adopte acest acord si sa asigure aplicarea sa fara probleme în acelasi spirit al parteneriatului si pragmatismului care a dus la acest acord. Acum scopul nostru ar trebui sa fie finalizarea acestor segmente ale Autostrazii Transilvania fara întârziere.”

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com