Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) spera sa urce pe podium la alegerile din 2016

Dupa trei zile de la venirea ministrului Andrei Gerea in municipiul Bacau, in scopuri electorale, Filiala din Bacau a Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) a dat astazi un comunicat.

Principalele idei, expuse cu intarziere  de „Secretariatul General“ ALDE sunt: inaugurarea Statiei de Comprimare de la Roman, investitie de 13 milioane de euro a Societatii Nationale de Gaze Naturale Romgaz SA, faptul ca partidul isi doreste sa fie al treilea din tara, ca forta, iar liderii din Bacau promit rezultate peste media nationala in 2016.

Andrei Gerea ALDE Bacau (2)

Comunicat:

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea, ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, si copresedintele ALDE Arges, Simona Bratulescu s-au întâlnit, luni, 12 octombrie, cu primarii, viceprimarii si conducerea filialei ALDE Bacau, în frunte cu Viorel Toma si Constantin Avram, copresedintii filialei.

Vicepresedintele ALDE a transmis mesajul partidului de la centru si a purtat discutii informale cu liderii de la Bacau. Andrei Gerea s-a declarat multumit de evolutia filialei, de faptul ca fuziunea este ca si realizata si, în acelasi timp, le-a cerut colegilor sai o activitate intensa în judet. Oficialul a reiterat, în acelasi timp, sprijinul guvernamental si politic pentru investitiile din judetul Bacau.

De altfel, întâlnirea politica a fost precedata de prezenta la inaugurarea Statiei de Comprimare Roman, investitie a Societatii Nationale de Gaze Naturale Romgaz SA, prin sucursala Medias, în judetul nostru.  Prin implementarea comprimarii pe Structura Roman, va fi accesat un volum de 500 milioane metri cubi de gaze, facilitând accesul gazelor în Sistemul National de Transport (SNT) în contextul mentinerii unei presiuni ridicate pe o perioada îndelungata de timp. Valoarea investitiei este de aproximativ 13 milioane de euro.

„Ma bucur ca am gasit aici o filiala puternica si îi felicit pe domnii Toma si Avram. Am înteles ca la Bacau nu sunt probleme mai ales dupa schimbarile recente, fuziunea fiind realizata de fapt, desi mai este nevoie si de avizul oficial al comisiei de la nivel central. Desigur, mai este mult de munca, mai ales ca ALDE doreste sa se consolideze ca al treilea partid la nivel national. Sunt convins ca cetatenii judetului care cred în doctrina liberala, care au înteles ca ALDE reprezinta cu adevarat liberalismul în politica româneasca, au o optiune viabila la alegerile de la anul în contextul în care s-a dovedit ce fel de politica si oameni au promovat cei din PNL-PDL. ALDE are sansa sa ramâna cel putin al treilea partid în Bacau. Eu îmi doresc chiar o pozitionare mai buna, pentru ca exista potentialul necesar”, a precizat Andrei Gerea.

La rândul lor, Viorel Toma si Constantin Avram au subliniat ca obiectivul ALDE Bacau este acela de a obtine un scor la alegerile din 2016 care sa plaseze filiala între primele din tara.Andrei Gerea ALDE Bacau (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com