Alexandru Herman se tine de proiecte europene

Alexandru Herman, fost ziarist la Monitorul de Bacau, s-a apucat de proiecte europene. Maine, 6 aprilie, Asociatia Smart Projects, impreuna cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau vor organiza conferinta de lansare a proiectului „Somajul, o amintire! Job-ul te scoate din criza!”. Intreg proiectul este finantat prin Programului Operational Sectorial, Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

Alexandru Herman nu este singurul jurnalist bacauan care a deschis usa fondurilor europene.

In urma cu trei luni, Ramona Fundulea (jurnalista a Trustului Desteptarea) si-a deschis o pizzerie cu fonduri europene.

 

 

„Conferinta se va desfasura, miercuri, 6 aprilie, incepând cu orele 10:30, in Bacau, Strada Vasile Alecsandri, 41, etaj II (cladirea General Proiect). Vom face o prezentare a proiectului «Somajul, o amintire! Job-ul te scoate din criza!» si a oportunitatilor oferite de implementarea acestui proiect persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. El urmareste, prin mecanisme de consiliere si orientare in cariera oferite gratuit celor in cautarea unui loc de munca, sa creasca rata de ocupare pe piata muncii in judetul Bacau. Eu ma voi ocupa de implementarea acestui proiect in Bacau”, ne-a declarat Alexandru Herman, de la Asociatia Smart Projects.

 

La eveniment vor fi prezenti oficiali din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, ai OIRPOSDRU Nord-Est, reprezentanti ai IMM-urilor, ONG-urilor relevante pentru grupul tinta al proiectului, sindicatelor si patronatelor, mass-media dar si persoane fara ocupatie.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com