Un agent de paza din Bacau a castigat peste 234 de mii de lei la Mega Jackpot

Un bacauan de 42 de ani a castigat luni, 15 octombrie, 234 de mii de lei la Mega Jackpot. Banii au fost inmanati astazi la agentia Stanleybet din Bacau, de pe strada Marasesti nr. 104 Bacauanul  a fost atras de lumea pariurilor si a jocurilor de noroc înca de tânar. „Am lucrat ca agent de paza la un casino din Bacau pâna acum doi ani si pot sa va spun ca am fost fascinat de aparatele de joc MEGA JACKPOT din momentul în care au aparut în oras. Jucam în fiecare zi. Acum lucrez în Anglia si am venit în tara câteva saptamâni pentru a întocmi niste acte. N-am uitat pasiunea mea pentru aparatele de joc si se pare ca de data aceasta am avut noroc. Nu mi-a venit sa cred când am vazut ca am câstigat si deja stiu ce vreau sa fac cu banii – îmi voi cumpara un apartament în Bacau si o masina, iar pe restul îi voi împarti cu familia. Am un baietel de 10 ani care locuieste cu mama lui în Italia si ma bucur ca acum pot sa-i trimit bani pentru scoala,” a declarat fericitul câstigatorul.

„MEGA JACKPOT le ofera jucatorilor singurul sistem de jackpot progresiv în re?ea din România, un sistem unic la care sunt conectate 200 de aparate din agen?ii Stanleybet din toata tara. De la primul MEGA JACKPOT oferit în toamna anului 2010 si pâna în prezent, acest sistem a oferit constant premii consistente care au ajuns la o valoare totala de peste 6,8 milioane RON. De altfel, doar de la începutul acestui an, premiile acordate se ridica la peste 4 milioane RON.

„Lumea jocurilor de noroc este pe atât de frumoasa, pe cât este de imprevizibila. Faptul ca la doar 9 zile de la anteriorul premiu avem un nou câstigator reprezinta pentru noi o confirmare a serviciilor de înalta calitate pe care le oferim clientilor nostri,” au declarat împreuna Mario Deaconescu, director executiv Stanleybet România, si Florian Niculae, director general Westgate România, compania care detine drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT. „Este cel de-al 18-lea premiu Mega Jackpot oferit din momentul lansarii pe piata din România si putem spune cu mândrie ca acesta este într-adevar un sistem de joc unic pe piata, iar premiile oferite pâna în prezent contribuie la scopul nostru de a ne autodepasi mereu si de a ne surprinde placut jucatorii în mod constant.”

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com