Adrian Zuckerman, noul ambasador SUA în România

Pe 14 decembrie 2019, Adrian Zuckerman a preluat îndatoririle de Ambasador al Statelor Unite în România. Ambasadorul Adrian Zuckerman este un avocat renumit în New York si, înainte de numire, era partener în domeniul dreptului imobiliar la firma internationala de avocatura Seyfarth Shaw LLP. El a îndrumat cu succes importanti clienti persoane fizice si juridice prin numeroase tranzactii si litigii sofisticate si complexe. Ambasadorul Adrian Zuckerman a fost presedintele unui comitet de evaluare a judecatorilor candidati pentru posturi la instanta civila din New York si arbitru al Consiliului profesionistilor din domeniul imobiliar al orasului New York.

 

Ambasadorul Zuckerman a imigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani si vorbeste limba româna fluent. Implicat activ în initiative filantropice si educationale, el a fost membru al consiliului de administratie al Kids Corp., organizatie non-profit care îi sprijina pe copiii defavorizati din Newark, New Jersey si a fost membru al consiliului absolventilor New York Law School.

 

La Massachusetts Institute of Technology (MIT), ambasadorul Zuckerman a obtinut o diploma de licenta în stiintele vietii si o diploma de licenta în management de la Sloan School of Management a MIT. El a obtinut de asemenea o diploma în drept de la New York Law School.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com