Adrian Raspopa revine la Comfert Rally Team la Raliul Iasiului

Dupa o absenta de patru ani din cadrul grupei A, actualmente clasa 5 (doua roti motrice), pilotul onestean Adrian Raspopa, fost campion national al grupei în 2005, 2006 si 2008 revine în Campionatul National de Raliuri participând pe 5-6 octombrie 2012 la Raliul Iasiului.

„Pentru Adrian aceasta revenire reprezinta startul unui program gândit pe trei ani de zile împreuna cu compania Comfert Bacau si societatea Pambac. Astfel echipajul nou format, Comfert Rally Team, compus din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu, se va alinia la start cu o masina noua pregatita în garajele Automeca Franta“, a precizat intr-un comunicat Ionut Tenie, PR la Comfert Rally Team.  Este vorba despre un Citroen DS3R3, un model care în prezent câstiga toate campionatele în grupele 2WD (2 wheel drive).

„Muncim la acest proiect de un an de zile, reusind într-un final sa punem la punct toate detaliile astfel încât sa mai prindem o etapa în acest an (Raliul Iasiului) împreuna cu noul meu copilot, Catalin, facem saptamânal antrenamente pentru a reusi sudarea echipajului într-un timp cât mai scurt.Pentru Raliul de la Iasi asteptarile noastre sunt de a ne împrieteni cât mai repede cu masina si cu noua echipa de asistenta condusa de Magurel Parscoveanu” a declarat Adrian Raspopa. În cei patru ani de zile Adrian Raspopa nu si-a iesit din ritm el pilotând Mitsubishi Evo9, Skoda Fabia Super 2000, dar nu a reusit sa gaseasca finantare pentru un sezon complet de curse. Multumita companiei Comfert una dintre cele mai importante societati din România ce se adreseaza producatorilor agricoli, Adrian Raspopa se gândeste deja la sezonul 2013 când spera sa obtina cel de-al 4 lea titlu de campion în gadrul grupei 2WD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com