Adrian Mironescu: „USL va castiga toate colegiile parlamentare din judetul Bacau“

Adrian Mironescu, presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Organizatia judeteana Bacau, crede ca la alegerile parlamentare din aceasta toamna, Uniunea Social Liberala are sanse sa castige toate colegiile.  Mai mult, liderul progresist afirma ca o parte dintre politicienii de la PDL vor trece in barca USL-ului. UNPR-ul face parte acum din USL, dupa ce a realizat, in aceasta vara, Alianta de Centru Stanga cu PSD-ul. „Cred ca vom castiga toate colegiile din judetul Bacau, deoarece pe fiecare colegiu in parte vom lua peste 50%. In aceste conditii, chiar daca PDL-ul ar avea 30%, tot nu va obtine nimic“, a precizat Adrian Mironescu.

 

„Partidul lui Mihai Razvan Ungureanu este un PDL vopsit“

Mihai Razvan Ungureanu (MRU) a lansat de curand Initiativa Civica de Centru Dreapta care aremisiunea de a polariza toate partidele cu aceeasi doctrina. In miscarea politica a lui MRU ar urma sa intre PDL-ul si sa fie realizate unele parteneriate cu formatiuni politice precum PPDD sau UDMR. „Partidul lui Mihai Razvan Ungureanu este un PDL vopsit, care insa nu va salva situatia, deoarece nu este un partid inchegat“, a mai apreciat Mironescu.

„Valerian Vreme ar putea pleca din PDL“

Parteneriatele de la alegerile locale, din aceasta vara, nu mai sunt valabile si toamna. La Onesti, Laurentiu Neghina, de la UNPR Bacau, a iesit primar fiind sustinut si de PDL, si in mod special de deputatul Valerian Vreme, fost  ministru al Comunicatiilor. Intre timp, aliantele de la nivel national (Alianta de Centru Stanga, UNPR-PSD) i-au pozitionat pe cei doi politicieni in barci diferite. „Este dificila situatia intre Laurentiu Neghina si Valerian Vreme. Ei sunt prieteni iar la alegerile locale au luptat impreuna. Neghina este primar in functie, UNPR, iar domnului Vreme i se incheie mandatul. Pentru a castiga un nou mandat, Valerian Vreme ar putea pleca din PDL. In politica orice este posibil“, a mai spus, in incheiere Adrian Mironescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com