La Speed Park a început Campionatul National de Autoslalom 2014 (FOTO –VIDEO)

Astazi au început antrenamentele pentru cea de-a doua editie a Campionatului National de Autoslalom, care în prima etapa se va Autoslalom-Speed Park Bacau (3)disputa în Bacau, la pista de karting Speed Park. Mâine, începând cu ora 9, iubitorii raliului înscrisi în competitie vor avea de sustinut calificarile. Cursa va începe de la ora 13.

Zeci de pasionati ai raliului au venit astazi pentru a se înscrie la competitia din Bacau, în cadrul Campionatului National de Autoslalom. Printre concurenti se numara automobilisti din România si Republica Moldova. Evenimentul din Bacau este organizat de Willy M Sport în parteneriat cu gazda, Speed Park Bacau. Printre automobilistii mai cunoscuti, care se vor înscrie la start se numara Adrian Raspopa, Lucian Florea, Catalin Grigoriu, Mihai Surubariu, Nicolae Roca, Claudiu Vasilache, Iulian Soros, Alex Berea iar din Republica Moldova, Maxim Autoslalom-Speed Park Bacau (1)Besedin. Organizatorii afirma ca cei care vor sa participe la raliu pot veni cu masina personala chiar si mâine, la prima ora, înaintea calificarilor. „Încurajam pe toti pasionatii de viteza  sa se înscrie în cursa, pe pista din Bacau care ofera conditii maxime de siuguranta. Pot veni cu masina personala, indiferent de marca sau vechime. Oricine are sansa sa participe la cursa. Totodata, intrarea în tribune este gratuita. Aceasta editie a Autoslalom se desfasoara sub îndemnul: „stop accidentelor“, a spus Eduard Nunu, managerul Speed Park Bacau.

Cei care se vor clasa cel mai bine vor primi cupe si diplome. Organizatorii spera ca Maxim Besedin-Lotus Elise (2)duminica vremea sa fie mai buna pentru a se evita iesirea în decor. Programul competitiei se va termina mâine, la ora 15.00 dupa Speed Parkdecernarea premiilor. „E destul de greu pe ploaie. Nu este aderenta, nu poti lua virajele în viteza. Speram ca mâine timpul sa fie mai bun, mai uscat, atât pentru noi care concuram, cât si pentru spectatori“, a spus Nicolae Sergiu, concurent din , daca din partea Willy M Sport.

Luci Florea va concura mâine pe un Logan modificat si dotat cu tot ceea ce este necesar (cadru, centuri, casca, plus alte dotari pentru siguranta). „Este un sport foarte frumos, solicitant. Fiecare vine cu ce masina are, daca doreste sa-si testeze deprinderile de condus. Într-un fel, la aceasta competitie câstiga toata lumea“, a spus Luci Florea.

Maxim Besedin a venit din Republica Moldova, cu o masina unicat peste Prut. Moldoveanul a mers astazi în antrenament pe un Maxim Besedin-Lotus Elise (1)lotus Elise, din 2005, care l-a costat peste 25 de miid e euro, la care s-au adaugat alte costuri impuse de dotarile de siguranta. Masina cântareste doar 900 de kilograme si pare ideala pentru o astfel de competitie. „În Republica Moldova am mai participat la Autoslalom-Speed Park Bacau (4)competitii. În România este prima oara. Îmi place ceea ce vad si am venit sa câstig“, a spus Maxim Besedin.

Dupa etapa din Bacau, Autoslalom 2014 va continua la Anckart Bucuresti pe 23-24 mai, la Magureni, Prahova, 7-8 iunie si 26-27 iulie, la Circuit Auto Moto Adâncata, pe 6-7 septembrie iar ultima etapa se va desfasura tot în Capitala, pe 4-5 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com