„Intalnire literara” la American Corner Bacau/ Update foto

Update 2 iunie: Centrul “American Corner Bacau”, care functioneaza în cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, a gazduit astazi, 2 iunie 2011, începand cu ora 12.00, o manifestare culturala, denumita  ”Întalnire literara”, la care invitati speciali au fost scriitorii, Hughes Labrusse (Franta), Serge Basso de March (Luxemburg) si poetul Valeriu Stancu, redactor – sef la binecunoscuta revista ”Cronica” din Iasi.

 

 

Intalnirea literara a fost organizata de presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, filiala Bacau, poetul Calistrat Costin, de Florentina Stanciu, poet si profesor de limba franceza la Scoala I – VIII “Ion Luca” Bacau, în parteneriat cu CCD Bacau. La manifestare au participat iubitorii de literatura, profesori de limba franceza,  elevi si scriitori bacauani.

 

“Cu aceasta ocazie vor fi prezentate volume de versuri în limba franceza, se vor purta discutii privind viitorul poeziei si literaturii francofone, despre calitatea de poet/traducator si despre statutul poeziei moderne, în viziunea tinerei generatii. Printre invitati se numara si alti membri marcanti ai Uniunii Scriitorilor din Romania, precum poetii Ovidiu Genaru, Petru Scutelnicu si Nicolae Mihai”, ne-a declarat inainte de eveniment Gabriel Stan, directorul CCD Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com