„Comunicarea este viata comunitatii”

A.R.D.O.R. Moldova, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, va realiza în perioada 26 – 29 mai 2011 proiectul „Comunicarea viata comunitatii – curs de initiere în dezbateri”. Acesta este finantat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, prin A.N.S.T. – D.J.T.S. Bacau si A.R.D.O.R. Moldova si se va desfasura la Slanic – Moldova.

Coordonator in Bacau este profesorul Ciprian Zaharia, presedintele A.R.D.O.R. Moldova, iar formator Carmen Zaharia. Oiectivul general este promovarea valorilor democratice europene, prin participarea activa a tinerilor la viata comunitatii. La acest seminar vor participa 20 de profesori din judetele: Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Iasi, Neamt, Vaslui si Vrancea

Pe parcursul celor patru zile de formare participantii vor parcurge module precum: „Cunoasterea prin comunicare”, „Argumentarea”, „Contraargumentarea”, „Construirea cazurilor”, „Dezbateri legislative”, etc. „Pentru noi parteneriatul cu A.R.D.O.R. Moldova se concretizeaza si cu aceasta ocazie, într-un program de formare interesant, cu recunoastere nationala si cu o tematica actuala. Scopul acestuia este acela de a lansa o provocare tuturor actorilor educationali, în sensul edificarii unui mediu democratic si dinamic. Si de aceasta data apreciem exceptionala colaborare cu A.R.D.O.R. Moldova, mai ales cu presedintele acesteia, prof. Ciprian Zaharia.”, ne-a declarat Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com