„Anunt pentru Rapanila“: Calomnie evaluata la 400 de milioane

Zilele trecute, Ion Onofrei s-a prezentat la redactie cu un brat de acte si dorinta de a o face sa plateasca pe cumnata pentru scrisoarea “Anunt pentru Rapanila”, care i-a adus deservicii de imagine si o porecla – “Rapanila”. De altfel, intre Ion Onofrei si fratele acestuia, Romeo (sotul Eugeniei), exista conflicte mai vechi pentru care stau marturie acte ale instantelor de judecata (Romeo are o condamnare pentru insulta, lovire si amenintare). “Pe gardul gospodariei din Satul Nou, comuna Colonesti, am gasit in 2003 aceasta scrisoare, in care sunt scrise toate prostiile si injuraturile. De atunci mi-a ramas porecla «Rapanila». Instanta a gasit-o vinovata pe cumnata-mea, care e cadru didactic. Ce a putut scrie! Am sa caut sa o dau afara si din invatamant”, afirma Ion Onofrei amenintator. Avocatul reclamantului, Maricela Diaconu, ne-a confirmat cele spuse de Ion Onofrei. “Noi avem hotarare definitiva si irevocabila a instantei. Cumnata Eugenia Onofrei este vinovata si trebuie sa plateasca acum daunele morale”, a afirmat avocatul. Instanta a decis ca prejudiciul de imagine produs de scrisoarea de pe gard este cert si a dispus ca paratele Eugenia Onofrei si Adragai Narcisa sa plateasca 40 de mii de lei membrilor familiei Ion Onofrei.

Ion Onofrei vrea banii de pe terenuri

Eugenia Onofrei ne-a explicat ca, la expertiza realizata la Laboratorul Interjudetean Iasi al Institutului National de Criminalistica, specialistii nu i-au solicitat un specimen de scris si s-au multumit cu niste caiete de metodica. In acelasi timp, instanta nu i-a aprobat o contra-expertiza. Din aceste motive are de gand sa se adreseze Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO). “Nu mi s-au luat probe de scris, iar in procesul de calomnie nu am avut avocat. Imi pare rau ca Ion Onofrei intelege asa relatia intre frati si ca ne denunta in instante si la ziar”, afirma Eugenia Onofrei.

Ion Onofrei se judeca acum cu Eugenia Onofrei pentru anularea contractului de vanzare a unor terenuri si a unor anexe evaluate la 5.000 de lei. Deja a fost depusa o actiune pentru anularea acestei vanzari. “Inca ne judecam cu Ion Onofrei. Prefer sa nu fac alte declaratii pana cand nu se va pronunta instanta. Cazul este incalcit si se intinde pe mai multi ani”, ne-a declarat Mihaela Buricea, avocatul apararii. Eugenia Onofrei afirma ca si-a vandut imobilele deoarece avea de platit rate ale unor imprumuturi si taxe restante la facultate. Vanzarea s-a facut inainte ca decizia instantei sa ramana definitiva si irevocabila.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com