“Tâta” a fentat 400 de mascati si o armata de procurori

Timp de mai bine de 24 de ore, Bacaul dar si alte judete ale Moldovei, au fost asediate de politisti, jandarmi si forte speciale. Acestia au facut 27 de descinderi si au retinut peste  20 de persoane, în cazul tentativei de omor la adresa lui Puiu Mironescu.

În principal, procurorii au urmarit membrii clanului „Tâta”, dar nu numai. Desi era numarul 1 pe lista celor cu mandat de aducere, Adrian Marin Botez, zis „Tâta”,  seful acestui grup, nu a fost de gasit. „Stiu ca nu a plecat din tara. Cred ca va veni singur la Parchet”, a spus Felix Banila, prim procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau (foto), lasând sa se înteleaga ca detine informatii relevante privind iminenta lui retinere. Principalul suspect în cazul tentativei de omor a lui Puiu Pironescu, (care este rival al gruparii Mararu din Neamt), este Adrian Marin Botez.

 

20 de persoane cercetate penal sub acuzatia de tentativa de omor foarte grav

„Peste 20 de persoane au fost puse sub acuzatia de tentativa de omor deosebit de grav. Exista un mandat de aducere si pentru Adrian Marin Botez. Din pacate, acesta nu a fost gasit!”, a mai spus procurorul de caz, Felix Banila. Audierile de la Parchetul Tribunalului Bacau au durat mai bine de o zi. O parte din cei retinuti au refuzat sa li se recolteze probe biologice. „Noi nu-i putem constrânge, dar avem si alte metode pentru a le obtine”, a mai apreciat Felix Banila.

Declaratie: „Multi dintre cei adusi la Parchet cu siguranta nu s-ar fi prezentat la audieri daca nu erau luati în baza unor mandate. Astfel am reusit sa contactam pe cei mai multi dintre ei, sa avem un prim contact cu ei si sa le comunicam învinurile care li se aduc“, a spus Felix Banila, prim procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com