Zvon liberal: „Romeo Stavarache il va sustine pe Constantin Scripat la Consiliul Judetean“

In jurul lui Romeo Stavarache, se tes, cu buna stiinta, tot felul de zvonuri. Ultimul, venit chiar din cercurile apropiate edilului, se refera la realizarea unei aliante, de sustinere PNL-PDL.

Gurile rele spun ca Romeo Stavarache vrea cu orice pret schimbarea din functie a PSD-istului Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean si ca va refuza, pana in ajunul alegerilor, sa semneze vreun protocol USL in judetul Bacau. Mai mult, Romeo Stavarache ar fi incheiat deja un pact cu democrat liberalii, prin care sa-l sustina pe Constantin Scripat pentru presedentia Consiliului Judetean.

Ideea apropiatilor edilului are o baza si in lista de candidati pentru primarii si judet, unde s-ar gasi o serie de necunoscuti. Liberalii „din teritoriu“ cred ca presedintele PNL Bacau, pentru a-si proteja interesele personale, va ceda democrat liberalilor mai multe primarii.

Dar atuul pentru Romeo Stavarache pare sa fie altul: numarul mare de primari care „au trecut“, in 2010,(formal sau nu) de la PNL la PDL, odata cu parlamentarii Gabriel Berca si Mihai Banu, dar care asculta inca de Romeo Stavarache. Acesti primari l-ar putea ajuta pe Constantin Scripat in vara, iar in toamna ar putea pune umarul pentru parlamentarii din colegiile lor.

 

2 Comentarii

  1. pase scurte spune:

    USL este doar o intelegere intre Ponta si Antonescu. Pupaturile de la Bucuresti nu-s valabile si-n teritoriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com