Vrea sa-i faca felul avocatului Botomei

In data de 1 martie, la spatiile Bartolo, care apartin avocatului, inspectorii Adeluta Tataru si Daniel Branisteanu, din cadrul Politiei Primariei, au efectuat un control. Potrivit martorilor oculari Ioan Marc, Aurel si Elena Dinu, Somna Calin si Ciprian Paduraru, angajatii Politiei Primariei au fost agresivi si provocatori in timpul efectuarii controlului. Cand Vasile Botomei le-a spus sa plece, deoarece nu au documentele necesare pentru efectuarea controlului, acestia au chemat si politisti din cadrul Politiei Primariei.
Ulterior, au facut plangere la Parchet in care au formulat acuzatii ca ar fi fost loviti. Dintre martorii apararii, Somna Calin se gandeste sa depuna o plangere la politie, deoarece a fost lovita cu pumnul in burta de inspectorul primariei si pe motiv de discriminare. „Am fost lovita, m-a injurat, m-a facut tiganca. Mi-a dat amenda de 15 milioane pentru ca vindeam flori in fata magazinului lui Vasile Botomei, pe Republicii 27 si nu 21 cum scria pe autorizatie. Voi depune plangere”, a declarat Somna Calin. In apararea avocatului a sarit si Ioan Marc, care afirma ca a fost de fata pe tot timpul controlului. „Nu a fost nici un conflict. Am fost prezent, fara nicio intrerupere la controlul primariei. Domnul Branisteanu a fost nervos, a vorbit urat. Asa s-a comportat si altadata la control. Vasile Botomei nu a lovit pe nimeni”, afirma Ioan Marc. Juristul Ciprian Paduraru este un alt martor care este gata sa depuna marturie impotriva angajatilor primariei. „Am iesit din biroul de legalizari si m-am dus sa vad ce se intampla. Cei de la primarie tipau, vorbeau urat. Il cunosc demult pe domnul Botomei, nu-l cred in stare de violenta”, sustine Paduraru.

Sustine ca e victima unei inscenari

Botomei sustine ca este nevinovat si ca inscenarea este dictata de la nivelul conducerii Primariei Bacau. „Imi voi dovedi nevinovatia fata de aceasta inscenare mizerabila impusa de sefii din Primaria Bacau. Stavarache refuza sa respecte legea si instantele, desi am decizie definitiva si irevocabila pentru eliberarea autorizatiei. In plus, toti oamenii de afaceri sunt alungati cu amenzi si amenintari din spatiile pe care le detin. Primarul a declansat o campanie de denigrare la adresa mea, asa cum face el la adresa adversarilor politici”, a declarat Vasile Botomei.

Refuz cu premeditare

Politia Primariei a evitat sa ne ofere alte detalii referitoare la conflictul care ar fi avut loc in data de 1 martie. In plus, purtatorul de cuvant al institutiei a refuzat sa ne ofere un numar de telefon pentru contactarea inspectorilor. „Numerele sunt personale nu pot sa le dau. Au mai cerut si de la alte televiziuni si tot la fel le-am raspuns”, a declarat Florin Podoleanu.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com