Vocea Rusiei prevesteste dezmembrarea si caderea economica a Romaniei

Doua articole ale ziaristului Valentin Mandrasescu, de la postul Vocea Rusiei, analizeaza perspectivele sumbre ale Romaniei pentru acest an dar si pe termen mediu. „Prabusirea economica a României. Prognoza pentru 2013“ si Romania-regiuni„Dezmembrarea României si diversiuni informationale“ vin cu unele lumini si umbre in ceea ce priveste relatia Romaniei cu Uniunea Europeana dar si cu vechiul prieten de la est-Rusia. De la evenimentele din 1989 incoace romanii au fost invatati sa priveasca cu drag doar spre vest si sa dezvolte o adevarata teama si respingere fata de Rusia. Rezultatele in plan economic sunt evidente. Romania este indatorata cu peste 51 de miliarde de euro, are economia la pamant, a pierdut partenerii strategici din Est si tarile arabe (pentru care industria era pregatita) si deja, la toate nivelele, se manifesta o criza a resurselor umane. Despre cum a devenit Romania colonie, despre regionalizare dar si despre o posibila evolutie a economiei romanesti, puteti citi pe http://romanian.ruvr.ru/!

 

„Prognoza pentru 2013: criza bugetara, un nou împrumut de la FMI, taieri bugetare si un masiv program de privatizare fortata. Serghei Markov, politolog si prorector al Universitatii Economice Plehanov a prognozat ca nivelul de trai al românilor va scadea cu 50%, procesul de scadere urmând sa înceapa în acest an. Guvernul Ponta II înca mai are o sansa sa evite acest scenariu, dar nu da semne ca ar vrea sa profite de aceasta sansa“- „Prabusirea economica a României. Prognoza pentru 2013“- Valentin Mandrasescu

 

„Anul 2013 va fi unul deosebit de greu pentru România, mai ales în contextul geopolitic în care s-a înscris Uniunea Europeana. Conducerea UE pare sa fi decis ca distrugerea statelor nationale si transformarea Uniunii Europene într-o „federatie de regiuni”, astfel încât elitele nationale sa nu mai poata opune rezistenta centrului decizional aflat undeva pe axa Bruxelles – Berlin. „Dezmembrarea României si diversiuni informationale“- Valentin Mandrasescu

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

2 Comentarii

  1. Gheorghe UNGUREANU spune:

    Orice tara prabusita politic nu are alta sansa decît prabusirea economica, ba chiar si istorica (=din istorie) caci sîntem singura tara din lume fara Partide politice (reale), iar gastile peceriste, toate de dreapta, sînt doar grupuri de infractori, cu interese exclusiv personale.
    Toate aceste gasti fac sluj în fata despotismului feudalo-ecleziastic, noi fiind singura tara din lume cu un astfel de regim, posibil prin inexistenta pe scena politica a unui Partid Democrat (al Comunistilor), care nu poate activa din cauza piedicilor formale prevazute în legi draconice, de esenta extremista, terorista si fascista.
    27 ianuarie 2013. Prof. Gheorghe UNGUREANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com