Verzii au intrat în Parlament, deghizati in USL

Candidatii propusi de Verzii din România pe listele USL la aceste alegeri au obtinut mandatele de parlamentari pe care le-au vizat. Ovidiu Iane (Partidul Verde) si Remus Cernea (Miscarea Verzilor-Democrati Agrarieni) si-au câstigat dreptul de a fi membri ai Legislativului cu peste 50% din sufragii în Colegiul 7 Camera Deputatilor – Suceava, respectiv Colegiul 9 Camera Deputatilor – Constanta.

„România avea nevoie de un pol politic care sa reprezinte doctrina verde în Parlament si acest lucru a fost dobândit la alegerile de duminica 9 decembrie 2012. Membri ai European Green Party , Verzii din tara noastra îsi vor mentine aceeasi atitudine critica la adresa proiectelor care ameninta mediul si le vor promova cu dedicatie pe cele sustenabile si pe cele care privesc sursele de energie alternativa. Factorul social, economic sau dreturile omului nu vor fi neglijate si vor fi propuse proiecte de lege care sa amelioreze climatul în care românii îsi duc viata.

Parteneriatul cu Uniunea Social Liberala s-a dovedit unul de succes si ne mentinem optiunea luata anterior de a-i sustine de fiecare data când viziunile politice coincid.

 

Multumim tuturor votantilor, sustinatorilor si partenerilor care au pus umarul la victoria lui Ovidiu Iane si a lui Remus Cernea si ne luam angajamentul de a reprezenta interesele românilor cât mai bine cu putinta în Parlamentul tarii“, se arata in comunicatul Partidului Verzilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com