Valentin Nedeff, in topul celor mai bine platiti rectori din tara

Profesorul universitar dr. Vasile Nedeff, rectorul Universitatii „Vasile Alecsandri“ din Bacau,  este pe locul 3, in tara, la venituri, in topul realizat de econtext.ro. Profesorul bacauan castiga, potrivit propriei declaratii de avere 20199 de lei, in fiecare luna. Potrivit aceluiasi top, pe primul loc se situeaza rectorul SNSPA, Remus Pricopie, cu 26882 de lei, iar pe locul 2, la mica distanta, rectorul de la Universitatea „Lucian Blaga“, Ioan Bondrea, cu 26223 de lei.

Valentin Nedeff si-a imbunatatit situatia financiara in ultimul an. In acelasi top, in 2011, era pe locul 7. Atunci castiga 14654 de lei, lunar. Reales in functie, la sfarsitul lunii februarie, profesorul inginer Nedeff a reusit sa-si creasca veniturile cu peste 5 mii de lei.

Profesorul universitar bacauan are o casa in Saucesti, un apartament in Bacau,doua masini (un Audi si o Skoda), terenuri si depozite bancare de peste 500 de mii de lei.

In 2008 a candidat pentru un mandat de deputat in Parlamentul Romaniei, intr-un colegiu din municipiul Bacau.

Valentin Nedeff, reales rector al Universitatii „Vasile Alecsandri“

Anonimele de la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacau. Rectorul Valentin Nedeff, vedeta denunturilor

Ce calomnii raspândeste rectorul Universitatii „Vasile Alecsandri“ la adresa unor colegi si cum îi îndeamna pe profesori sa voteze la alegeri

Un comentariu

  1. Elena spune:

    Eu il admir pe acest om Nedeff Valentin eu cred ca multi sunt invidiosi pe El in tot ceeea ce face Felicitari D. Valentin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com