Un tanar acuza: „Politistul mi-a rupt trei dinti si mi-a luxat mandibula cu o bata metalica!” (Video)

Un agent de la Sectia 2 Politie din Bacau este acuzat ca l-ar fi batut cu o bata metalica pe un tanar bacauan, la iesirea dintr-un club (Clubul La Republica –Marakesh). Bogdan Pricop (18 ani) s-a ales dupa incident cu mandibula luxata, lipsa trei dinti si multiple contuzii pe corp, de pe urma loviturilor primite cu bara metalica, picioarele si pumnii. Totul ar fi pornit de la un gest al iubitei politistului Razvan Aursulesei, care i-ar fi bagat 50 de lei în chilotii unui alt baiat din grupul lui Bogdan Pricop.

„Dansam cu totii. Prietena politistului, în timp ce dansa cu unul din amicii mei, i-a bagat 50 de lei în chiloti. Politistul a spus sa dam banii înapoi. Dupa ce a primit banii, a cerut si altii în plus. Cearta a continuat pe terasa. M-am dus si eu. Politistul s-a dus la masina de unde a luat o bata metalica, cu care m-a lovit peste fata. De durere am lesinat. Echipa de la SMURD m-a dus la spital”, afirma Bogdan Pricop. Tanarul mai povesteste ca politistul ar fi fost în stare de ebrietate si ca a plecat cu masina imediat dupa bataie.

 

 

Octavian Pricop, fratele celui batut, afirma ca Razvan Aursulesei a încercat sa negocieze retragerea plangerii penale. „Am facut plangere în spital. Politistul a venit acolo si a încercat sa ma convinga sa nu depun plangere. La medicul legist, luni, a venit aproape odata cu noi”, a spus Octavian Pricop. Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau a confirmat existenta unui dosar la Parchetul Tribunalului Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com