”UAT Municipiul Bacau are deosebita onoare…”

Municipiul Bacau are, potrivit ultimului comunicat, deosebita onoare ca anunta lansarea unui proiect pentru modernizarea statiilor de transport public. Formularea nastrusnica pare scrisa intr-un moment de tulburare profunda si probabil este pentru prima data cand o Unitate Administrativ Teritoriala are o deosebita onoare.

Este vorba de un proiect scris pe vremea fostei administratii, pentru care s-a semnat contractul de finantate de peste 12 milioane de lei pe 23 octombrie 2019.

Primele luni de mandat ale actualului primar USR Lucian Daniel Stanciu Viziteu au fost marcate de absenta oricarui proiect sau initiativa coerenta, semn ca edilul provenit din Braila inca invata pe unde sunt usile birourilor din primarie. Singura initiativa notabila a fost achizitionarea pentru conducerea institutiei a unor laptopuri de gamming, de peste 15 mii de lei. Raman promisiunile electorale, care au un termen apropiat de finalizare: trenul urban, parcarile pe Bistrita, teatrul plutitor, Stadionul Municipal –ruina, transformat in arena sportiva iar mai nou, edilul a mai avut o idee pe care a concretizat-o direct pe Facebook: un parc industrial de 42 de hectare.

Publicat? de Lucian Daniel Stanciu Viziteu pe Vineri, 22 ianuarie 2021

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com