Laptopuri de lux pentru noua conducere a Primariei Bacau

Executivul Primariei Bacau, abia instalat pe functii la sfarsitul lunii octombrie, tocmai si-a aprobat in Consiliul Local achizitia unor laptopuri de lux, marca Apple, care costa aproximativ 15 mii de lei, fiecare.
Consilierul independent Dorin Chirilescu, intr-un articol publicat pe site-ul propriu, atrage atentia asupra lipsei de transparenta cu care a fost organizata sedinta de Consiliu Local din data de luni, 2 noiembrie. Materialele, incomplete, si ordinea de zi, au fost transmise vineri seara. Dorin Chirilescu, dupa ce constatat ca lipsesc mai multe documente si anexe, in urma unei corespondente purtate sambata si duminica, a reusit sa desluseasca ”misterul”.
Noua conducere a Primariei Bacau, de la USR-PNL-PLUS (Daniel Viziteu, Liviu Miroseanu si Cristian Ghinghes) si cabinetul nou instalat (din sustinatorii din campania electorala) au comandat, dupa  cum le-a poftit inima, laptopuri de peste 15 mii de euro. Ce sa-i faci? ”Oameni noi”, obrazuri fine.

”Mi s-a parut interesanta solicitarea de achizitie pentru cele doua laptopuri Apple Macbook Pro care ajung si la preturi de 15000 lei. La întrebarea “De ce este nevoie de laptopurile Macbook Apple?” am primit raspunsul “Cineva din cabinet a solicitat acest lucru”.

Am luat în serios rolul de consilier local independent si cred ca una dintre prioritatile acestei functii este asigurarea unei eficientizari a cheltuirii banului public, iar din acest motiv am considerat ca este necesara solicitarea informatiilor suplimentare, pentru a întelege clar daca este sau nu nevoie de achizitionarea acestor tipuri de echipamente. Din pacate, explicatiile primite nu m-au convins”,

afirma consilierul independent Dorin Chirilescu.

 

Un comentariu

  1. Ionu? spune:

    Pune un buton de distribuire a materialului pe Facebook. Oamenii vor sa il distribuie si nu au cum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com