Trafic de influenta pe lânga un procuror al DIICOT Bacau/ 20 de mii de euro pentru un dosar „curat“

DNA a trimis în judecata un politist din Braila, care a cerut 20 de mii de euro de la un inculpat pentru a interveni pe lânga un procuror al DIICOT Bacau.

sursa foto www.infotecuci.ro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, din cadrul Serviciului Teritorial Bucuresti, au trimis în judecata zilele acestea pe Lucia Irina Bologa, agent de politie judiciara la Inspectoratul de Politie al Judetului Braila, pentru trafic de influenta.

Potrivit rechizitoriului procurorilor anticoruptie, fapta s-a produs în 2008, când femeia era angajata Inspectorului de Politie al Judetului Galati. Concret, Irina Bologa a cerut de la o persoana acuzata de trafic de persoane, trafic de droguri, proxenetism si aderare la un grup infractional organizat suma de 20 de mii de euro, promitându-i acestuia ca va interveni pe lânga procurorul de la DIICOT Bacau, care cerceta cazul.

 

Desi a primit o parte din bani, politista nu si-a tinut promisiunea, deoarece persoana acuzata de crima organizata a fost trimisa în judecata. Dându-si seama ca a dat degeaba banii, acesta i-a facut plângere penala.
„Din banii pretin?i, inculpata a primit de la denuntator suma de 16.000 de euro. Cu toate acestea, denuntatorul a fost trimis în judecata. În vederea confiscarii, procurorii au instituit sechestru asigurator asupra unui imobil apartinând inculpatei Bologa Irina Lucia“, se arata în comunicatul DNA.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

Un comentariu

  1. Lucia Gologan spune:

    Mai multe informatii despre ilegalitati si activitati interlopi poti gasi accesand ziarul local online http://www.protecuci.ro. Stiri si informatii zilnice in ziarul online Pro Tecuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com