Tiriac Auto Bacau a lansat la Olive Garden noul Range Rover Evoque

Tiriac Auto Bacau, distribuitor si reparator Land Rover-Range Rover,  parte a Tiriac Holdings, a lansat noul model Range Rover Evoque. Evenimentul a fost facut într-un cadru special, la Olive Garden din Bacau, unde au fost invitati si oamenii de afaceri care doresc sa-si achizitioneze masina. Pretul de pornire al noului model Range Rover Evoque este de 28.890 Euro (fara TVA), pentru versiunea Evoque 2.2 l, eD4 ,150 CP, Pure, cinci usi.

 

Range Rover Evoque a fost urcat in restaurantul Olive Garden. A urmat un spectacol de lumini, timp in care masina a fost ascunsa de un panou. Dansatoarele de la Fiesta au executat un dans, aproape ritualic, in fata noului SUV.

Dealerul Tiriac Auto Bacau se poate lauda cu o gama larga de autoturisme Mercedes, Range Rover, Land Rover, Hyundai si Ford.

„Range Rover Evoque este primul autovehicul nascut din mediul pentru care a fost creat, înglobând luxul, tehnologia si arta urbana asa cum nimeni nu a mai facut-o pâna acum. Evoque este masina care se potriveste perfect oricarui peisaj, de la structuri ultramoderne, zone rezidentiale, cladiri de epoca si pâna la cartiere industriale pline de grafitti-uri, fiind o prezenta unica în orice context urban“, se arata in comunicatul Tiriac Auto Bacau.

Range Rover Evoque este disponibil în doua variante de caroserie: coupe si cinci usi, si doua versiuni de motorizare: 2.2l D (150CP si 190CP) si 2.0l (240CP). La interior posibilitatile de personalizare sunt multiple, acesta putând fi configurat în functie de personalitatea fiecarui client. Unic în segmentul SUV compact, Range Rover Evoque permite clientilor sa-si aleaga un interior generos, tapitat cu cea mai fina piele, cusuta cu fir dublu, oferind o finisare de lux pe aproape toata suprafata bordului, scaune si usi. Pentru a evita o abordare traditionala, Range Rover Evoque ofera clientilor spre alegere trei teme de design: contemporanul “Pure”, elegantul “Prestige” si sportivul “Dynamic”.

Range Rover Evoque este si cel mai mic, usor si eficient Range Rover produs vreodata. Masina poate fi configurata cu sofisticatul sistem Adaptive Dynamics ce foloseste cel mai performant sistem de suspensii MagneRideTM pentru a oferi un nivel superior de siguranta, agilitate si manevrabilitate pe sosea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com